Manchester City para saçtı

Güncelleme Tarihi:

Manchester City para saçtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2012 12:33

İngiliz ekibi Manchester City, İspanyol yıldızı kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

Swensea'den Scott Sinclair, Inter'den Maicon, Fiorentina'dan Matija Nastasic'i kadrosuna katan Manchester City, son olarak Benfica'nın İspanyol orta saha oyuncusu Javi Garcia'yı transfer ettiğini açıkladı.

İngiliz ekibi, 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattığını resmi internet sitesinden duyurdu. Portekiz kulübü Benfica bu transfere 20 milyon euro ve futbolcunun performansına göre 3 milyon euroluk ek ödeme karşılığında izin verildiğini açıkladı. Öte yandan Javi Garcia'nın Manchester City'de 14 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

JAVİ GARCİA HAKKINDA...

Real Madrid altyapısında yetişen Javi Garcia, İspanyol devinde A takımda kendini pek fazla gösteremedi. Garcia 2007-2008 sezonunda Osasuna'ya bonservisiyle gönderildi.

Ancak bir sezon sonra Real Madrid, genç ismi yeniden kadrosuna katmasına rağmen, Benfica  2009-2010 sezonu başında, 7 milyon euroluk ücretle gelecek vaadeden futbolcuyu renklerine bağladı.

Benfica'da 120 maça çıkan ve 13 gol kaydeden Javi Garcia, ilk olarak İspanya U19 Milli Takımı ile Juan Mata ve Gerard Pique gibi isimlerin de yer aldığı Avrupa Şampiyonası'nda gelen şampiyonlukta adından söz ettirmeye başlamıştı. 25 yaşındaki futbolcu Benfica ile bir lig şampiyonluğu ve üç Lig Kupası kazanarak takımın vazgeçilmezlerinden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!