Ä°lhan benim erkek versiyonum

Güncelleme Tarihi:

Ä°lhan benim erkek versiyonum
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 08, 2008 00:00

<1>Foto <1>galeri "Buzda Dans 2" yarışmasında İlhan Mansız'la finale kalan ve ikinci olan Yasemin Hadivent, Mansız'ı kendisine benzettti.

Haberin Devamı

Yasemin Hadivent fotoğrafları için tıklayın

Güzel oyuncu, "İlhan benim erkek versiyonum gibi... 16 hafta boyunca kimseyle tartışmadık. Oraya gidip sadece işimizi yaptık. Yarışmada ben estetiği, o da gücü temsil ediyordu" dedi.

Buzda Dans yarışmasında İlhan Mansız’la birlikte finale kalan ve ikinci olan oyuncu Yasemin Hadivent, 16 hafta süren yarışma boyunca çok çalıştığını, kişisel hiçbir tartışmaya girmediğini ve adının aşk dedikodusuna karışmadığını belirtti. Mansız’ı da kendisine benzeten Hadivent, "İlhan benim erkek versiyom. Yarışmada da ben estetiği, o gücü temsil ediyordu" diyor.

Ä°lhan benim erkek versiyonum
Buzda Dans’ı ikinci olarak bitirdiniz. İlhan Mansız birinci oldu. Yarışmalarda hep erkekler birinci oluyor. Neden kadınlar bu yarışmalardan birinci olarak çıkamıyor dersiniz?

- Aslında evet. Ama kadın ve genç kız seyirciler daha yoğunlukta sanırım. Ama ben İlhan da ben de çok iyiydik diye düşünüyorum. Aslında son ikimiz finale kaldık ve bir kraliçe bir de kral oldu yarışmada bana göre. İkimiz de birinciliği hak ediyorduk, iyi finalistlerdik. Ama bir kişi alacaktı birinciliği. O da sms halk oylamasının sonucu. İlhan’ın benden çok daha önce başlayan bir iş kariyeri var. Dolayısıyla o daha avantajlıydı. Ama buna rağmen İlhan Mansız gibi kariyeri 10 yılı aşan bir insanı zorlayabilmem benim için avantaj. Demek ki insanların gönüllerinde kısa bir süre içinde güzel bir yer edinmişim, ne mutlu bana... Elli elli bir çizgi çizmişiz grafiklerde. Kırmızı olan benmişim ve ilk önde ben başlamışım sonra yarılanmış ve İlhan öne geçmiş.

Haberin Devamı

Yarışmanın sonuna kadar geldikten sonra birinciliği benim almam gerekirdi, demediniz mi hiç? Yani içinizde böyle bir burukluk olmadı mı?

- İlhan’ın benden önce başlayan kariyeri ve arkasında koskoca bir taraftarı vardı. Buna rağmen benim bunun karşısında yıkılmamam önemliydi. Kaldı ki üzülmedim. Çünkü İlhan’ın kazandığı 150 bin YTL’lik ödül Böbrek Vakfı’na, çok hayırlı bir yere gitti. Bu da çok güzel bir şey.

Haberin Devamı

Kimdi sizin partner hocanız?

- Joel Geleynse, Kanadalı Çiftlerde buz şampiyonu. Çok çalışıp, hırs ile devam ettik birlikte. Ama hırsın fazlası değildi bu, kendime ve çevreme zarar vermeyen hırstan bahsediyorum tabii ki. Bu mesajların verilmesi lazım daima.

HIÇKIRIK’TAKİ NALAN’ICANLANDIRACAĞIM

 Buzda Dans’ta geçmiş olaylara bakıldığında bir sürü ilişkiler, çirkin tartışmalar yaşandı. Bunların arasında siz yer almadınız sanırım?

- Ne ben ne İlhan bunları yaşamadık son haftaya kadar. İlhan da benim erkek versiyonum gibi. Benim ne bir aşk dedikodum ne tartışmam oldu orada. Utandığım çok zaman oldu ama bu insanın kendi özünü göstermesi için bir avantajdı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea6feef018fbb8f87fdf81
En son "Sevda Çiçeği" adlı diziniz vardı sanırım ekranda değil mi?

- Evet onun benim hayatımdaki yeri müthiştir. İlk başrolümdü ve iki karakteri oynuyordum. Daha sonra Gani Müjde’nin projesi "Hayal ve Gerçek" oldu. Ondan önce "Deli Duran" Sinan Çetin’in, daha öncesinde de "Rabia" adlı dizim olmuştu.

Yönetmen-yapımcı Sevgi Birsel’in, bir dönem Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun’un da rol almış olduğu ’Hıçkırık’ adlı filmi yeniden çekeceği ve sizin oradaki Nalan karakteri olacağınızı öğrendik. Doğru mu?

- Evet, bu doğru. Benim bu tip projelere ilgim oldukça fazla. Kendimi içinde ve yakın buluyorum. Ben bir eski Türk filmi tadında, o sıcaklıkta, samimiyette bir projede yer almak istiyorum. Benim gönlümden geçen bu idi. Sevgi Birsel’le görüştüğümüz zaman çok sıcak geldi. Hayal meyal filmi hatırlıyorum, filmi izleyeceğim şimdi. İnsanın içine işleyen, ağlatan bir hikaye. Sevenlerim de beni böyle bir projeyle görmek istiyorlar, siteme hep bunları yazıyorlar. Onların yorumları benim için çok önemli. Görüştük Sevgi Birsel’le prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Ama olmasını ben de çok istiyorum. Böyle projeler hep klasik olarak benim de insanların gönlünde de yer ediyor.

Haberin Devamı

Peki erkek oyuncu ve kanal belli mi Hıçkırık’ta?

- Çok büyük bir proje olacak ve Sevgi hanımın ince eleyip sık dokuduğunu biliyorum. Şu anda oynaması muhtemel isimler arasından seçim yapılıyor. Ama çok sürpriz bir jön olacağını biliyorum (gülüyor).

Evlenmeden evden ayrılmam

Soyadınız Hadivent ne anlama geliyor?

Babam Ä°ran’lı-Azeri. Soyadım Farsça’dan geliyor. Yol gösterici, mürÅŸid anlamında. Annem Bulgar göçmenidir. Ben isimlerin ve soyadların insanın karakterlerini ve duruÅŸunu çok etkilediklerini düşünüyorum. Ben ailemi çok seven bir çocuÄŸum, birlikte yaşıyorum, evlenmeden ayrılacağımı sanmıyorum evden. Manevi deÄŸerler çok önemlidir benim için. Babam vefat etti, annem ve kız kardeÅŸim Nazenin var bir yaÅŸ küçük benden. Birlikte mutlu yaşıyoruz.Â

Çok hırslıyım

Haberin Devamı

Ä°lhan benim erkek versiyonum
Yarışmayı kazansaydınız kazandığınız parayı bir yere bağışlayacakmıydınız?

- Ben kazandığım paranın yüzde onunu bağışlayacaktım ama bunu söylemezdim, bunu MED yapımdan öğrenirdi isteyenler. Söylemedim, çünkü bir umut oluşacaktı o insanlarda, kazanamadığım takdirde hayal kırıklığı olacaktı. Şimdi hayal kırıklığı olmadı kimse için. Bence geçen seneki yarışmadan çok daha iyi finalistler çıktı bu yarışmadan. Ben estetiği, İlhan gücü temsil etti. Halk oylamasında çok büyük farklar da yoktu. Ama bizim için en önemlisi dünyada olması gereken şeyi verdik. Dostluk ve barış içinde yarışmayı tamamladık. Herkesin hırsı olabilir, ben de çok hırslı bir insanım ama inandığım işte böyleyim. Orada hakikaten İlhan’ın da çalışmasını gördüm. Çok çalıştık ikimiz de. O da zamanında geldi, ders zamanı bitse de çalışırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!