Macera öncesi Gediminas sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Macera öncesi Gediminas sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 15:37

Salomon Cappadocia Ultra Trail için start verildi.

Haberin Devamı

Yarış öncesi hazırlık kampı, 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleşecek. Bu önemli yarışın co-sponsoru ise bir kez daha ünlü saat markası Suunto oldu. Instagramda düzenlenecek fotoğraf yarışmasını kazanan bir kişi, ‘Suunto&Trail Running Factory Koşu Hazırlık Kampı’na Suunto’nun davetlisi olarak katılma şansını kazanacak. 

Macera öncesi Gediminas sürprizi

2017 senesi itibari ile Ultra Trail World Tour (UTWT) takvimine kabul edilen 22 yarıştan biri olmayı başaran Salomon Cappadocia Ultra Trail’de bu yıl da co-sponsor olarak yer alacak olan Suunto, spordan vazgeçemeyen ve bu eşsiz deneyimi yerinde yaşamak isteyenleri, dünyanın en ünlü sporcularından biriyle bir araya getirecek.

Haberin Devamı

Bu sene Suunto’nun katkılarıyla ilk kez düzenlenecek olan ‘Suunto&Trail Running Factory Koşu Kampı’, Ultra Patika Dünya Turu Şampiyonu Litvanya'lı atlet Gediminas Grinius önderliğinde gerçekleşecek. Ünlü ultra maraton koşucusu Aykut Çelikbaş’ın da aralarında olduğu 30 kişilik sınırlı katılımla düzenlenecek koşu kampına katılanlar; Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışı öncesi, Gediminas’ın deneyimleri ve tecrübelerinden faydalanabilecekler.

BAKMADAN GEÇME!