Macera kahramanlarına ödül

Güncelleme Tarihi:

Macera kahramanlarına ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 17:33

Formatı,Endemol Türkiye’ye ait olan, sunuculuğunu Serhan Arslan’ın yaptığı, çocuk yarışma programı ‘Max Maceraları Kahramanlar Takımı’, ‘Kristal Elma 2015 Yarışması’nda, medya ödülleri kategorisi, ‘Ürün ve Servis Hızlı Tüketim’ dalında ‘Gümüş Ödül’, ‘En İyi TV Uygulaması’ dalında da ‘Bronz Ödül’ kazandı.

Haberin Devamı

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen ve ‘Bölge, Medya ve Dijital’ başlıklarında, 53 kategoride verilen 51 ödülle, sektörün en iyilerinin belirlendiği ‘Kristal Elma’da, ‘Max Maceraları Kahramanlar Takımı’nın başarısı, iki ayrı kategoride kazandığı ‘gümüş’ ve  ‘bronz’ ödüller ile tescil edildi.

Macera kahramanlarına ödül

 4 BÜYÜK MARKA İLK KEZ BULUŞTU

Türkiye’de ilk kez 4 büyük uluslararası markanın (Endemol Shine Türkiye, Unilever, Mindshare ve Disney) bir araya gelerek hazırladığı ve 2 sezon  boyunca Disney Channel’da yayınlanan ‘Max Maceraları Kahramanlar Takımı’nın resmi sitesinde 1 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor. 2.5 milyonun üzerinde çocuğa ulaşıldı.

Haberin Devamı

App Store’larda program uygulaması aylarca en çok indilenler listesinde kalan ‘Max Maceraları Kahramanlar Takımı’nın, önümüzdeki sene 6 ayrı ülkede yayına girmesi için görüşmeler sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!