Maç böyle bitirilmez

Güncelleme Tarihi:

Maç böyle bitirilmez
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2013 00:12

Hakem Mustafa İlker Coşkun’un, G.Saray gole giderken son düdüğü çalması tartışma yarattı.Eski hakemler, meslektaşlarının o pozisyonda çok aceleci davranarak hata yaptığını belirtti. Doğru kararın ise, ikiye bir gelişecek atağın sonlanmasını beklemek olduğunu söylediler.

Haberin Devamı

GALATASARAY-Kardemir Karabükspor mücadelesinin hakemi Mustafa İlker Coşkun, ‘bitiş düdüğü’yle tartışma konusu oldu. Sarı kırmızılı takımın maçın son anlarında rakibini ikiye bir yakalayıp, üçüncü gole gidebileceği bir anda Coşkun’un son düdüğü çalması şaşkınlık yarattı. Bu pozisyonun ardından Türk Telekom Arena’nın tribünleri, uzun süre hakem ve Futbol Federasyonu aleyhinde tezahüratta bulundu.

ARENA'DA SNEIJDER'İN GECESİ; 2-1

GENEL OLARAK İYİYDİ AMA...

KONU ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz eski hakemler de genç meslektaşlarının genel olarak başarılı bir yönetim gösterdiğini kaydederken, karşılaşmayı bitirmekte ise acele ederek hata yaptığı noktasında birleşti.
2010 yılından bu yana Spor Toto Süper Lig’de maç yöneten 34 yaşındaki Mustafa İlker Coşkun, üst klasman hakemi olarak bugüne kadar toplam 352 müsabakada düdük çaldı.

NE DEDiLER

Haberin Devamı

Bitirmek de sanattır

Mustafa Çulcu

MAÇI bitirmek bir ustalıktır, sanattır. Müsabakaya eklediği süreye hakemin bu kadar hassasiyet göstermesi tepki aldı. Oysa maçı o dakikakaya kadar iyi götürdü. Pozitif futbola daha çok destek olma açısından daha dikkatli olmalıydı ama bu bitiriş olmadı.

Şanssız bir andı

Selçuk Dereli

HAKEM son düdüğünü top Sneijder’a gelirken ve tam vurmak üzereyken çaldı. Maçı oynatması en doğru karar olurdu ancak kendisini çok fazla da eleştiremem. Şanssız bir andı. Tam bitirmek için elini havaya kaldırdığı anda atak gelişti. Yoksa iyi bir performans ortaya koydu.

Tecrübesizlik kurbanı

Serdar Tatlı

GALATASARAYLI oyuncuya top geldiği anda hakemin düdüğünü ağzına götürüp çalmasıyla futbolcunun topla buluşması bir oldu. Hakem biraz tecrübesizdi. Eğer daha deneyimli olsaydı, futbolcunun topa vurmasını bekleyebilirdi.

BAKMADAN GEÇME!