Los Angeles’ta görkemli açılış

Güncelleme Tarihi:

Los Angeles’ta görkemli açılış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 09:18

Bu yıl ilki düzenlenen Hollywood Türk Film Festivali, görkemli bir törenle başladı. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleşen festivalin Los Angeles’taki açılış töreni, yerli ve yabancı yıldızları buluşturdu.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD Türk Film Festivali’nin açılış töreni önceki gün yapıldı. Los Angeles’ta düzenlenen, sunuculuğunu Büşra Pekin’in üstlendiği geceye yabancı konukların yanı sıra Demet Akbağ, Meryem Uzerli, Selçuk Yöntem, Hilal Saral, Kaan Urgancıoğlu, Hidayet Türkoğlu gibi birçok ünlü katıldı. Altın Küre ödüllü oyuncu Jacqueline Bisset ile Demet Akbağ’a onur ödüllerinin takdim edildiği gala, festivalin kurucusu ve Golden Globe üyesi Barbaros Tapan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Los Angeles’ta görkemli açılış

Tapan “Hollywood ile Türk dizi/sinema sektörünün bağı bu festival sayesinde güçlenecek” dedi. Bu sene “En İyi Yabancı Film” kategorisinde Türkiye’nin adayı olan “Ayla”nın ekibi de törendeydi. Organizasyonun açılış filmi olarak gösterilen “Ayla”nın yönetmeni Can Ulkay “Bu gerçekten çok özel bir film. Amacımız tüm dünyada izlenmesi” dedi.

Haberin Devamı

Los Angeles’ta görkemli açılış


Aile yapınızı seviyorum

Kırmızı halıda basının sorularını yanıtlayan Jacqueline Bisset, hem Türkiye hem de Türk sinemasıyla yakından ilgili olduğunu belirtti: “Türk filmleriyle yakından ilgiliyim. Bu akşam da ‘Ayla’yı izleyeceğim. Daha önce İstanbul, Ankara ve Bodrum’da bulundum. Gördüklerim üzerinden konuşuyorum, aile yapınızı seviyorum. Tabii yemeklerinizi de. Umarım yeniden gelebilirim.”  

Los Angeles’ta görkemli açılış

Selçuk Yöntem - Demet Akbağ 

Los Angeles’ta görkemli açılış

Meryem Uzerli

 

 

BAKMADAN GEÇME!