Lokomotiv Moskova 1-1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Lokomotiv Moskova 1-1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 00:00

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. 54. dakikada Maicon'un attığı golle 1-0 geriye düşen siyah beyazlılar 64'te Mario Gomez'in attığı golle 1 puanı kurtardı. Bu sonuçla puanını 5'e çıkaran siyah-beyazlı takım, grupta ikinci sıradaki yerini korudu. Lokomotiv Moskova ise 7 puanla zirvede yer aldı. Beşiktaş, gruptaki dördüncü maçını 5 Kasım'da yine Lokomotiv Moskova ile İstanbul'da oynayacak.

Haberin Devamı

Stat: Lokomotiv      
Hakemler: Serge Gumienny, Jimmy Cremers, Thibaud Nijssen (Belçika)      
Lokomotiv Moskova: Guilherme, Shishkin, Corluka, Mikhalik, Denisov, N'Dinga, Kolomeytsev, Samedov, Fernandes (Dk. 73 Durica), Maicon (Dk. 80 Kasaev), Niasse (Dk. 88 Grigoryev)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre (Dk. 65 Cenk Tosun), Sosa (Dk. 57 Necip Uysal), Quaresma (Dk. 88 Kerim Frei), Gomez
Goller: Dk. 54 Maicon (Lokomotiv Moskova), Dk. 64 Gomez (Beşiktaş)
Kırmızı kart: Dk. 69 Corluka (Lokomotiv Moskova)
Sarı kartlar: Dk. 44 N'Dinga, Dk. 70  Guilherme, Dk. 70 Samedov, Dk. 70 Niasse (Lokomotiv Moskova), Dk. 62 İsmail Köybaşı, Dk. 70 Oğuzhan Özyakup, Dk. 81 Gomez (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova 1-1 Beşiktaş


SAHADA GERGİNLİK
Maçın ikinci yarısında iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın 69. dakikasında orta alanda Cenk Tosun'a yapılan faul sonrası Oğuzhan Özyakup ile Corluka birbirlerinin üzerine yürüdü ve itişti. Daha sonra diğer oyuncular arasında da itişmeler yaşanırken, maçın Belçikalı hakemi Serge Gumienny, Lokomotiv Moskovalı oyuncu Corluka'yı kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Hakem Gumienny bu pozisyonda ayrıca, Rus ekibinden Guilherme, Samedov, Niasse ile Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'a da sarı kart gösterdi. Karşılaşmada kırmızı kart gören Corluka, Beşiktaş ile 5 Kasım'da İstanbul'da oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Lokomotiv Moskova 1-1 Beşiktaş


GOMEZ GOLLERİ SIRALIYOR
Karşılaşmada Beşiktaş'a bir puanı getiren golü kaydeden Alman futbolcu Mario Gomez, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 7'ye çıkardı. Siyah-beyazlı formayla UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü Lokomotiv Moskova'ya atan Gomez, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında ikişer kez ağları havalandırmıştı.

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova 1-1 Beşiktaş


BEŞİKTAŞ'IN BOŞU YOK

Beşiktaş, bu sezon oynadığı bütün resmi maçlarda gol atmayı başardı. Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'deki 8, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 karşılaşmada da rakip ağları havalandırdı.

Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 5-2, Gaziantepspor'u 4-0, Medipol Başakşehir'i 2-0, Fenerbahçe'yi 3-2, Eskişehirspor'u 2-1, Çaykur Rizespor'u 1-0 yenen Beşiktaş, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı, Trabzonspor'a 2-1 yenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise ilk maçta Skenderbeu'yu 1-0 yenen "Kara Kartallar", daha sonra Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova maçlarından 1-1 berabere ayrıldı.

Öte yandan siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 7 maçında birer gol attı.

Haberin Devamı

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Beşiktaş'ı, Lokomotiv Moskova ile oynanan karşılaşmada taraftarları yalnız bırakmadı. Karşılaşma için Moskova'ya gelen siyah-beyazlı taraftarlar, maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarını destekledi.

BAKMADAN GEÇME!