Loderio için Botafoga ile değil fonla anlaşma yapılmış

Güncelleme Tarihi:

Loderio için Botafoga ile değil fonla anlaşma yapılmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2014 12:27

Beşiktaş İcra Kurulu toplantısında Başkan Fikret Orman, Trabzonspor karşısında kaybedilen 2 puanın hesabını sorarken transfer görüşmeleriyle ilgili olaya el koydu.

Haberin Devamı

Loderio konusunuda ise siyah beyazlı bazı yöneticilerin bu oyuncunun fonda olan yüzde 45 bonservis ücreti ile anlaştığı ortaya çıkması üzerine bu transferin askıya alınmasına neden oldu. Transferi takip eden kulüp çalışanlarının Brezilya takımı Libertadores karşılaşmaları için ve kiralamadan pay almadıkları için onay vermedikleri belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin, kiralamak için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdiği Nicolas Loderio'nun çoğunluk hisselerini elinden bulunduran "WDS" adlı bir fon şirketi ile anlaşmaya vardığı, ancak buna Botafogo kulübünün karşı çıktığı ortaya çıktı. Lodeiro'nun bonservis haklarının %43'ünü ellerinde bulunduran "WDS" adlı şirketi ile anlaştıklarını belirten Beşiktaş Futbol Koordinatörlüğü, geriye kalan bölümünün ise Botafogo Kulübünün bu transfere sıcak bakmaması üzerine Beşiktaş yönetimine "Loderio için 8 milyon bonservis ücreti garantisi verilmesi halinde bu oyuncunun gidişine sıcak bakacaklarını söylemeleri siyah beyazlı yönetimi sinirlendirdi. Ve Loderio'nun transferi askıya alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!