Lincoln'ün rotası Bremen

Güncelleme Tarihi:

Lincolnün rotası Bremen
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2009 01:28

Ligin son maçını bile beklemeden İstanbul’dan ayrılan G.Saraylı futbolcu, sevgilisiyle birlikte Frankfurt aktarmalı olarak Brezilya’ya uçarken, 20 tane bavulu da beraberinde götürdü. Kulüp arayışını sürdüren Lincoln, Schalke’ye transferinin çıkmaza girmesi nedeniyle Werder Bremen’le görüşmeye başladı.

G.SARAY’ın olay adamı Cassio Lincoln yine yaptı yapacağını... Sakat olduğunu öne sürerek Beşiktaş derbisi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’ne hiç uğramayan, bu hafta da çoğu antrenmana çıkmayan Brezilyalı, ligin son maçını bile beklemeden Türkiye’den ayrıldı.

G.Saray’ın önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılıp katılmayacağını belirleyecek Sivasspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Lincoln, İstanbul’da bir gün daha kalmaya bile sabredemedi. Brezilyalı yıldız, maç kadrosunun açıklanmasının ardından Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Bülent Korkmaz’dan izin alıp yaz tatiline gitti.

Halil ile takas iddiası

Takım arkadaşlarının yanında olmaktansa tatile çıkmayı tercih eden sambacı, dün sevgilisiyle birlikte THY’nin TK-8541 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’dan saat 13.50’de Frankfurt’a uçtu. Tam 20 bavulla İstanbul’dan ayrılan Lincoln, eşyalarını doğrudan Rio de Janerio’ya gönderirken, kendisinin de aktarmalı olarak Brezilya’ya gittiği öğrenildi.

Bu arada Cassio Lincoln, menajeri Roger Wietmann aracılığıyla Almanya’da kulüp arayışını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon Schalke 04’ü çalıştıracak olan Felix Magath’ın çok istediği Brezilyalı futbolcunun bu kulübe transferinin neredeyse imkansız olduğu bildirildi. Bir ara Kevin Kuranyi veya Halil Altıntop ile takas edilmesi gündeme gelen Lincoln’ün alınmasına Schalke 04 yönetimi şiddetle karşı çıkıyor.

İstanbul’da görüştüler

Menajer Wietmann’ın bunun üzerine rotayı Werder Bremen’e çevirdiği bildirildi. Wietmann’ın geçen hafta bir günlüğüne İstanbul’a gelip, UEFA Kupası final maçı öncesi Alman ekibinin yöneticileriyle bir ön görüşme yaptığı belirlendi. Lincoln ile aynı mevkide oynayan Diego’yu yaklaşık 25 milyon Euro’ya Juventus’a satan Werder Bremen yöneticilerinin, şartların uygun olması durumunda Galatasaraylı futbolcunun transferini düşünebileceklerini söyledikleri kaydedildi.

Cassio Lincoln , tatil süresince menajeri Roger Wietmann ile sık sık görüşerek, transferiyle ilgili gelişmeleri değerlendirecek.

Bu arada, disiplinsizliği nedeniyle Galatasaray’da ’istenmeyen adam’ konumuna gelen Lincoln’ün, yakınlarıyla yaptığı sohbetlerde bu durumdan yakındığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun, "Kulüpteki bazı kişiler beni istemediklerini açıkça belli ediyorlar. Kulüp bulursam bir an bile durmam, Galatasaray’dan ayrılırım" dediği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!