Kiralık Aşk'ın İz'i Leyla Lydia Tuğutlu diziden ayrıldı!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkın İzi Leyla Lydia Tuğutlu diziden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 19:04

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi “Kiralık Aşk”ta şok ayrılık yaşanıyor. “İz” karakteri ile dizinin hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran “Leyla Lydia Tuğutlu” diziden ayrıldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci ve Sinem Öztürk’ün üstlendiği, Star TV ekranlarının sevilen dizisi “Kiralık Aşk” tüm hızıyla devam ediyor. Ancak, “İz” karakteri ile dizi hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran Leyla Lydia Tuğutlu, “Kiralık Aşk” ile yollarını ayırdı. İşte detaylar…

Sosyal Medya üzerinden “son sahnem” notuyla bir fotoğraf paylaşan Leyla Lydia Tuğutlu, yayımladığı mesajı ile diziden ayrıldığını açıkladı.

Kiralık Aşkın İzi Leyla Lydia Tuğutlu diziden ayrıldı

Tuğutlu mesajında, “Ne tatlısınız siz. Ne güzel şeyler yazıyorsunuz. Hepsini okumaya çalışıyorum ama tek tek cevap veremiyorum… iyi ki varsınız. Ayrıca Kiralık Aşk ailesine teşekkür ederim… Desteğiniz ve sevginiz için.! yazdı.

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Ünlü model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde, Berlin’de dünyaya geldi.

2008 yılında Türkiye Güzeli seçilen Tuğutlu’nın babası Türk, annesi ise Alman’dır. İlk öğrenimine Türkiye’de başlayan Tuğutlu, o yıllarda piyano dersleri almaya başladı. Konservatuara yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı.

Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. “Es-Es” dizisinde “İrem” karakterini canlandırdı. TV’de yayınlanan “Karadayı” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki “Songül” karakterini canlandırdı.

Ayrıca “Kiralık Aşk” dizisinde “İz” karakterini canlandırmaktadır. Aynı dönemde “Delibal” sinema filminde de başrol karakteri olarak rol almıştır.

Leyla Lydia Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi “Paris Hilton” taktı.

12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan “Miss World” yarışmasında temsil etti. 2005'te “Best Model of Turkey” yarışmasında “Best Promising” seçilerek 2006'da Çin'de yapılan “Miss Tourism Queen International”da “Princess” ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de “Gelecek vaad eden model” seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!