Lescott için temaslar sürüyor, alternatifler var

Güncelleme Tarihi:

Lescott için temaslar sürüyor, alternatifler var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 14:46

Yabancı savunma oyuncusu transferi için yurt dışında bulunan Erdal Torunoğulları, "Lescott bize kariyerine İngiltere’de devam etmek istediğini söylemedi" dedi.

Haberin Devamı

Transferi tamamlamak için 3 Şubat’a kadar vakitleri bulunduğunu belirten Torunoğulları, "Lescott dışında ilgilendiğimiz başka isimlerin de olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Lescott’un İngiltere’de kalma yönünde bir ısrarı yok, en azından bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Ara transferde alamazsak, sezon sonuna da kalabilir. Bugün itibarı ile transferi sonlandırmak için herhangi bir ilerleme kaydedemedik. Olmazsa da ’hayırlısı buymuş’ der, farklı alternatiflere yöneliriz" diye konuştu.Beşiktaşlı yönetici, transfer çalışmalarını yürütürken Beşiktaş’ın menfaatlerini ön planda tuttuklarını vurgulayarak, "Listemizde yer alan futbolcular, öyle sıradan isimler değil. Biz Beşiktaş yönetimi olarak, takıma katkı sağlayacak ve direkt forma giyecek oyuncu arayışı içindeyiz. Görüştüğümüz futbolcular, takımları için önem arz eden değerli isimler. Dolayısıyla kulüpleri bu futbolcuları hemen gözden çıkaramayabiliyor" ifadelerini kullandı. Torunoğulları, transfer için resmi görüşmelere başladıkları Uruguaylı futbolcu Nicolas Lodeiro’ya ilişkin de "Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur ve Lodeiro beklenen katkıyı sağlar" dedi.

Çebi: Şu anda 2 stadımız var
Beşiktaş İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi; "Kasımpaşa ile imzaladığımız stat sözleşmesini feshetmedik" açıklamasını yaptı. Çebi, "Sözleşmemiz ne bizim ne de onlar tarafından feshedilmedi. Şu anda oynayacak 2 stadımız var. Biri Olimpiyat diğeri Kasımpaşa R.Tayyip Erdoğan. Bu sezon Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk Olimyipat statlarında ynama hakkımız saklı bulunmaktadır. Mevcut şartlara göre değerlendirmemizi yaparız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!