Lefter'den sevindirici haber

Güncelleme Tarihi:

Lefterden sevindirici haber
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 15:22

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'i tedavi gördüğü Şişli Özel Memorial Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında doktorlar Lefter'in sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtirken, Büyükada'ya gitmek istediği için bir süre daha hastanede bakımının süreceği, hafta başında ise taburcu edileceği söylendi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, ziyaretinde Lefter Küçükandonyadis'in durumuna ilişkin bilgi aldı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vali Mutlu, Lefter'in Türk milli takımı ve Fenerbahçe'nin gol makinesi, önemli bir sporcusu olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Lefter'e uzun ömürler diliyorum. Milli futbolcumuzun sağlıklı bir şekilde yeni yıla giriyor olması hepimiz için moral kaynağı olmuştur. Lefter,

ahlakı, kendisine bakımıyla, kulübüyle ilişkileriyle örnek, ender, özel sporculardan birisi. Lefter ve onun gibi oyunculara ilişkin her türlü üzücü haber bizi üzer. Sağlığının düzelmesinde emeği geçen doktorlarımıza, hastane ekibine gösterdikleri itina dolayısıyla teşekkür ediyorum."

Lefter Küçükandonyadis'in doktoru Deniz Şener ise Lefter'in durumunun iyi olduğunu kaydederek, "Kalp ve kalp kapak hastalığı, kalp damar hastalığı devam ediyor. Ancak taburcu olacak duruma geldi. Aktif yürüyor, beslenmesi gayet iyi. Bakımı amacıyla burada tutuyoruz. Taburcu edecektik, ama kendisi Büyükada'ya gitmeyi arzuluyor. Bu nedenle onun biraz daha hastanede bakımını sürdürmeyi istedik. Önümüzdeki hafta taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!