Lancer’a EVO VII makyajı

Güncelleme Tarihi:

Lancer’a EVO VII makyajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2005 01:33

İşte modifiye edilmiş en iyi örneklerden biri daha... Türkiye’ye normal bir Lancer olarak ithal edilen bu otomobil, yapılan modifiye işlemlerinden sonra EVO VII’den farksız hale gelmiş. Emre Ulutaş otomobil almaya karar verdiğinde modifiye edebileceği bir araç aramış.

Mitsubishi Lancer EVO serisine hayran olduğundan dolayı normal bir Lancer 1.6 alıp modifiye edip edemeyeceğini araştırmış. Bunun için Ankara Otomobil Sporları Kulübü Başkanı olan Nuri Sertoğlu ile görüşmüş. Böylece zaten EVO VII’den esintiler taşıyan bu uysal Lancer 1.6’nın, genlerinde adrenalin bulunan EVO VII’ye doğru yolculuğu başlamış. Otomobilin fiber işlemlerinin tamamı Otosport’ta gerçekleştirilmiş.

Aylık otomobil ve tuning dergisi Auto Max TunIng’in katkılarıyla hazırlanmıştır.

İç mekan zaten EVO VII’ye benzediğinden bir de Sparco koltuklar takılınca artık, iç mekan tamamen EVO VII olmuş. Arka koltuklar da orijinal Recaro kırmızısı renkte kılıfla kaplanmış.

Arka taraf ise tam bir EVO VII. Zaten stoplar neredeyse aynı. Bagaj üstü spoyler de orijinali ile aynı. Bunun dışında bu benzerliklerin artması için bagaj kapağındaki plakalık iptal edilerek, tamponda plaka için yer açılmış.

Kaput üzerindeki havalandırma görüntüsü otomobilin bütün havasını değiştirmiş ve EVO VII’den fark edilemez olmuş. Uygulama da başarılı olduğundan sonradan yapıldığı fark edilmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!