Kurtlar Vadisi Pusu izle Polat Alemdar bombayı durdurabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu izle Polat Alemdar bombayı durdurabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 14:14

Polat Alemdar, Sagir'i yakalamak yerine masum insanların hayatını kurtarmayı seçiyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanına göre Polat Alemdar Sultanahmet'e konulan bir bombayı imha etmeye çalışacak. Yeni bölüm bu akşam Kanal D'de.

Haberin Devamı

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün günlerden Kurtlar Vadisi Pusu! Alemdar, Brandon’a büyük bir gözdağı verir. Gizlice evine girer ve bir not bırakır. Polat böylece Brandon’a kim olduğunu hatırlatmış olacak.

Öte yandan, Sagir canlı yayına çıkarak tüm dünyaya ne kadar azılı bir katil olduğunu hatırlatmış olur. Fakat Sagir’in söyleyecekleri herkesi şok eder. Çünkü Sagir o akşam İstanbul’un en büyük meydanlarından birisine bomba bıraktığını söyler. Fragmanda meydanın Sultanahmet olduğu gözükmektedir. Fehmi’yi ise tatlı bir telaş sarmıştır. Konsey hazırlıkları tam gaz devam etmektedir.
Erhan uzun süredir peşinde olduğu Rus Tilki Andrei’yi köşeye sıkıştırmıştır fakat avcıyken av olma durumuna düşeceği akılın ucundan bile geçmemektedir. Altınların peşine düşen Cahit, hiç beklemediği birisi tarafından hayatının çalımını yer. Elif ve Leyla ise tehlike içeresindedirler.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölümüyle 15 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek. Vadi hayranlarını bu hafta aksiyon dolu bir bölüm bekliyor. Polat Alemdar,"Sivillerin hayatı söz konusuyken risk alamayız, Sagir bizden kaçamaz" der ve Sultanahmet'e konulan bir bombayı imha etmek için zamanla yarışır. Güllü Erhan ise Tilki Anderi ile kozlarını paylaşacak fakat hayatta kalabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü haftaya kaldığı yerden devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 242. BÖLÜM FRAGMANI – 15 OCAK 2015

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!