Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat büyük bir savaş içinde (265. bölüm Kanal D canlı izle)

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat büyük bir savaş içinde (265. bölüm Kanal D canlı izle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 15:44

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 265. bölümü 1 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de ekranlara gelecek. Polat Alemdar, Leyla’nın acısını yaşamadan KGT’ye yapılan baskının yaralarını sarmaya çalışıyor. Kanal D’yi canlı izlemek için aşağıdaki canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar can evinden yaralı… Kanal D’nin fenomen dizisinin 265. bölümü 1 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek. Bu bölümde Polat Alemdar bir yandan acılarını yaşarken diğer yandan düşmanlarıyla savaşıyor.

KURTLAR VADİSİ CANLI İZLETıklayın

Leylasını en mutlu gününde düşmanlarının saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar daha acısını içine gömmeden, bir darbe de KGT’ye yapılan baskında yemişti. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kahramanı Polat Alemdar Akif ve Aynur’a başta olmak üzere KGT’nin tamamını kaybetmişti.

Yüce Majeste’nin asasını ele geçiren Gölge ise, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırmak için yeni ortaklar ve sinsi planlar peşinde koşuyor…Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat büyük bir savaş içinde (265. bölüm Kanal D canlı izle)

Kurtlar Vadisi Pusu’da bu sezon bir isim öne çıkıyor: Defne Samyeli… Ajan Zeynep’i canlandıran Defne Samyeli, dizi sezona başlamadan önce “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. Kurtlar Vadisi Pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuşmuştu.

BAKMADAN GEÇME!