Kulüpleri telaş sardı

Güncelleme Tarihi:

Kulüpleri telaş sardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 01:19

Süper Lig’de ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala, kulüp yönetimlerini telaş sardı.

Haberin Devamı

Döviz kurunun hızlı yükselişi ve e-bilet uygulamasının kısa süre içinde devreye girecek olması, yöneticileri düşündürüyor. SÜPER Lig’de ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala, kulüp yönetimlerini telaş sardı. Döviz kurundaki hızlı yükseliş ile e-bilet uygulamasının ikinci yarı ile birlikte başlayacak olması, özellikle Anadolu kulüplerini endişelendirdi.
Bugün, Ankara’da yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında bu iki konu gündeme getirilip, tartışmaya açılacak. Kulüpler, 6+0+4 olarak belirlenen yabancı oyuncu kuralında yaşadıkları sıkıntıyı sık sık gündeme taşıyıp, tribüne çıkarmak zorunda kaldıkları oyuncuların ödemelerinden duydukları rahatsızlığı dile getirmişti.

‘KUR SABİT TUTULSUN’ TALEBİ

BAZI başkanlar, sezon başında sözleşmeler imzalanırken dolar ve Euro fiyatı ile bugünkü döviz kuru arasında büyük fark oluştuğunu belirtip, bu yükselişin ekonomik sıkıntı çeken kulüpleri çok zorlayacağı görüşünde birleşti. Bugünkü toplantıda, dolar ve Euro’nun belli bir rakamda sabit tutulmusı görüşülecek. Oyuncu ve menajerlerin de konuya olumlu yaklaşacağı umut ediliyor. Kulüpler ayrıca e-bilet uygulamasının gelecek yıla ötelenmesini istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!