Kulüpler: Deprem bize uÄŸrar mı?

Güncelleme Tarihi:

Kulüpler: Deprem bize uğrar mı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 07, 2011 16:57

Hey gidi günler hey...

Haberin Devamı

Futbolda deprem oldu, takımlarda bu depremde hasar gördü.

Süper lig olsun, Bank Asya'da bulunan takımlar adeta kabuklarına çekilmiş, neler olacak, sıra bize de gelecekmiş diye , artı depremi bekler gibi duruyorlar.

Şimdi spor sayfalarında , spor muhabirleri az, Adliye muhabirleri tıkır,  şike dosyasını araştırıp duruyorlar...
Eskiden öyle mi idi, Sezon başından kampta bulunan takımlarda sayfa röportajlar, kulis haberleri kol gezerdi, şimdi ise onlardan küçük eserler var.

Takım yöneticileri, bir yerde transferleri  unutmuş, takımını bir kenara atmış herkes  ne olacak diye beklemede...
Teknik adamlar şikayetçi, maçlara yavaş yaklaşıyoruz, futbolcu eksiğimiz var, bu takımla  yürümez diye adeta  ve resmen,"İnleyen nağmeler" şarkısını söylüyorlar  ama  dinleyen yok.

Eskişehir spor,'un dan Sivasspor'a kadar  teknik adamlar  elindeki malzame ile takımınlarını yürütmeye başladı. M. İdmanyurdu'nun da ismi geçince onları da  bir telaş aldı.

Bir başka takımda  yeni Süper lige çıkmış olan Orduspor. Teknik direktörü  Metin Diyadin, yurt dışında ama, elindeki  kadro  adeta sahaya  normal olarak çıkacak bir ekip elinde yok,13 futbolcu ile çalışmalarına götürüyor,  yönetimden ses seda yok.

Belki de liglerin tarihleri belki uzar diye boşuna futbolcu almayalım havasına mı girdiler belli değil.

Türkiye liglerinde oynayan kulüpler adeta yaz tatiline  çıkmış gibi, adeta güneşe çıkalım ama bizde yanmayalım diye  fazla  güneş görmek istemiyorlar bir yandan aman bizde yanmayalım.

Kim ne derse, desin tüm takımlar adeta kabuÄŸuna çekilmiÅŸ, Deprem bize de uÄŸramasın derecesinden her ÅŸeyden elini ayaklarını kestiler... Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!