"Kulüp olarak doğru yoldayız"

Güncelleme Tarihi:

Kulüp olarak doğru yoldayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 19:22

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, mütevazı kadrolarıyla büyük işler yapmak istediklerini söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, hafta sonu Sakaryaspor karşısında çok net pozisyonlar yakalamalarına rağmen, şansızlık sonucu bunları gole çeviremediklerini, karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.

Çankırıspor'un idealleri olan bir takım olduğunu ve çok çalışıp ligde başarılı olacaklarını belirten Yılmaz, “Takımımızın yaş ortalaması 22. Genç ve iyi bir takımız. Mütevazı bir kadroyla büyük işler yapacağız. Gurbetteki taraftarlarımızın sinerjisini kendi şehrimizde de yaşamak ve onun gücüyle de genç arkadaşlarımızın çok daha iyiye gideceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

Yılmaz, küçük bir şehirde büyük bir takım olmak için çaba gösterdiklerinin altını çizerek, “Kulüp olarak doğru yoldayız. Futbolcularımızla birlikte büyüyen bir kulübüz” dedi.

-Ziraat Türkiye Kupası-

Bu arada, Çankırıspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmasında 27 Eylül Perşembe günü, aynı grupta mücadele ettikleri Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

Kupada gidebildikleri yere kadar gitmeye çalışacaklarını kaydeden Yılmaz, “Ziraat Türkiye Kupası'nda da var olmak istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!