"Kulübü borca sokanlar utansın"

Güncelleme Tarihi:

Kulübü borca sokanlar utansın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 17:18

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'un başkanı Emin Kal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zamanla şarkıların sözleri hayatımızın  içine girer "Dertliyim, ruhuma hicranımı sardı da yine." İşte geçen yıl ligde fırtınalar estiren, ancak son maçlarda düşen  şimdi PPT 1. Lig'de oynayan Samsunspor'un başkanı Emin  Kal, kulüp için kollarını sıvamış derleri bir yana bırakmak istiyor ve  bakın neler diyor:

" Kulübümüz en kritik anlarını yaşıyor. Geçen yıldan bazı arkadaşlar öyle zarar vermişler ki , ayıklıyor ama bitmiyor. Adnan Sezgin'de  bayağa oymayacak işler yapmış ve  patlayan musları bize bıraktı.Şu anda eskiden kalma   25 futbolcunun 24 borçları inanılmaz bir şekilde  büyük. Onun içi. Şimdi 40 milyon lira borcu ödemek için  adeta  her tarafa ricalarda bulunuyoruz. Böylesine bir takım bırakıp gidenler  bence  yaptıklarını  başka yerde nasıl hesap verecekler  düşünmeleri gerekir"

Kongerelerin geçikme sebeplerinde takımın geç  hazırlara başlaması bizi biraz geriye düşündüğünü de hatırlatan Başkan  Emin Kal :

Haberin Devamı

"Sezona her takımdan 20, 25 gün sonra hazırlama fırsatımız oldu.buda biraz bizi hemen  yarışmalara katılmamızı  herkesin bildiği gibi geç bıraktı.Şuanda bizim ve yönetici arkadaşlarımız aynı  düşüncelere sahibiz. Alt yapıya önem bu bizler için önde gelen düstürümüz. Samsun da yıllarca bu kentte çıkmış bir çok gençler şöhret olup bizim için sahibi olmuşlar.Futbola bukadar  adeta aşık olan bir kentte bizim bilmediğimiz ne gibi gençler sağda ,solda bakliyorlar  haberimiz yok. Kulübümüz borçlu ve geleceği olmayan oyunculara  üçret ödemek yerine kendi çocuklarımız gelecek  bize para kazandırmaları  ayrı zevk ve heyecak. Onun için Samsun'da biz futbolcu  Fabrikası kurmak için kolları sıvayacağız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!