Anne kızı oynayacaklar

Güncelleme Tarihi:

Anne kızı oynayacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 15:56

Yönetmen Cem Başeskioğlu'nun yeni filmi "Melahat’in son akşam yemeği"nde başrolleri Müjde Ar ile Yeşim Ceren Bozoğlu üstlendi.

Haberin Devamı

Anne kızı canlandıracak iki oyuncunun bir araya gelişi hayli tesadüfi gelişti. Filmde akli dengesi yerinde olmayan bir kadını oynayacak olan Yeşim Ceren Bozoğlu, rolünü ve Müjde Ar ile beyazperdede nasıl buluştuklarını şöyle anlattı:

"Cem Başeskioğlu bir akıl hastası olan Melahat rolünü teklif etti bana. Senaryoyu bir solukta okudum ve çok beğendim. Melahat masumiyetin kaybolduğu bu çağda hâlâ temiz kalpli, saf ve iyi niyetli bir kadın. İyi kalpliliği yüzünden de çevresindeki insanlar tarafından üstüne basılıp geçiliyor. Yönetmenle ilk toplantılarımızda cast için konuşurken annemi oynayacak Sabahat rolünü tartışıyorduk. Ben Cem'e benim bir rüyamı gerçekleştirmek ister misin dedim ve Sabahat rolünü Müjde ablaya sunmayı önerdim. Cem de çok heyecanlandı. Senaryoyu gönderdik ve sanırım o da çok beğenmiş. Benim için Müjde ablayla anne kızı oynamak büyük bir onur, aynı şekilde konuşulan Şerif Sezer, Rüçhan Çalışkur ,Tijen Par, ve Işık yYenersu gibi isimlerle de... Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü gerçekten böyle rüya gibi bir cast ile oynamak her aktriste kısmet olmaz. Onlarla oynamak şerefi Oscar almakla eşdeğer.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!