İvedik'i beğenenlere terapi lazım

Güncelleme Tarihi:

İvediki beğenenlere terapi lazım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 14:06

Geçtiğimiz gün Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya’nın sorularını yanıtlayan usta oyuncu Cüneyt Arkın çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre Recep İvedşk'in çok fazla eleştirilmesine ve basit bulunmasına rağmen gişe rekorları yapmasını ve bu kadar sevilmesinmi neye bağlıyorsunuz sorusuna karşılık Arkın, "Recep İvedik’i beğenenlere sosyo-psikolojik terapi lazım" şeklinde yanıt verdi.

İşte Cüneyt Arkın'ın çarpıcı açıklamalarının tam metni;

/images/100/0x0/55ea7ccdf018fbb8f88331ac
Bu söylediğiniz çok kişiye moral olacak şu anda çünkü gerçekten mesela bir Recep İvedik şu an çok eleştiriliyor. Fazla basit bulunuyor. Çok gişe yaptığı için üzerine de çok gidiliyor tabii ki siz izlediniz mi mesela beğendiniz mi?

İzledim.

Beğendiniz mi?

Ya şimdi mesela İvedik’i izleyip beğenen, gidenlere sosyopsikoloji testleri yapılması lazım. Yani, gerçekten bir dönem ben hayretler içindeydim. Hep kendime sordum, durdum. Çünkü Türk halkı Anadolu’nun içinden geldik yani ben köylüyüm yahu. Sonrada ne var halkın içindeydim. Halkı tanıyorum ve son dönemdeki Türk halkına baktığım zaman ben şunu söylüyordum kendi kendime “ya Türk halkı nasıl böyle bir hale gelebilir?” Nasıl gelebilir? Nasıl İvedik’ten hoşlanabilir? Ama bunun birçok nedeni var. Yani, okumuyor Türk halkı.

Haberin Devamı

Belki biraz da gülmeye ihtiyaç…

Gülmek ama Kemal Sunal güldürdü ama bir Nasreddin Hoca felsefi içerisinde güldürdü. Yani kıssadan hisseler, dersler, ahlaki dersler yaratarak, insanın değerini öne çıkararak ona da Türk halkı çok güldü. Aşıktı. Bir Kemal Sunal bir de yan yana bile getirmeye çekiniyorum Recep İvedik olur mu öyle şey? Ama gülmek ihtiyacı gerçekten şu sıralar yani bir de Türk halkı çok güzel güler, ya işte şimdi güldünüz, o kadar güzel güldünüz ki yani gerçekten yüreğiniz falan içinizin güzelliği, zenginliği gözlerinizde hemen belirdi. Gerçekten Türk insanının gülmeye ihtiyacı var. Türk insanını güldürmek lazım. Ama böyle mi güldürmek lazım acaba? Acaba İvedik’e çok gülüyor mu? Yoksa başka şeyler mi onun ilgisini çekiyor. O da çok önemli.

Haberin Devamı

Başka şeyleri derken hani nasıl bir şey olabilir o?

Kalkıyor  pırasayı kalkıp adamın ağzına sokuyor, kalkıyor olmayacak şeyleri yani yapılmaması gereken, yapılamayacak şeyleri yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!