"Küçük şeyler" ve Yaşamın Üç Yüzü

Güncelleme Tarihi:

Küçük şeyler ve Yaşamın Üç Yüzü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2002 14:28

Tiyatro Stüdyosu, ödüllü yazar Yasmina Reza’nın son yapıtı "Yaşamın Üç Yüzü"nü, itibaren İş Sanat’ta sahnelemeye başlıyor. Oyunun yazarı Reza, Tony ve Molière gibi önemli tiyatro ödüllerinin sahibi olan bir sanatçı. Çetin İpekkaya’nın Türkçe’ye kazandırdığı oyunu Ahmet Levendoğlu yönetiyor.

Haberin Devamı

Oyunda, “Altın Portakal” ödüllü ekran ve tiyatro oyuncusu Yasemin Alkaya, Tiyatro Stüdyosu’yla buluşan deneyimli Devlet Tiyatroları oyuncusu Mutlu Güney, Devlet Tiyatroları’nın bir başka deneyimli ve ödüllü oyuncusu Mehlika Balkan, Dostlar Tiyatrosu ile sinemadaki çalışmalarıyla tanınan Ömer Çolakoğlu rol alıyorlar.

“Yaşamın Üç Yüzü”, 2000 yılında İngiltere’de Krallık Ulusal Tiyatrosu’nda sahnelenişinin hemen ardından Viyana, Paris ve Atina’da eşzamanlı olarak perde açtı; 2003 yılı içinde Türkiye’nin yanı sıra dünyanın başka ülkelerinde de izleyici ile buluşması planlanıyor.

Reza’nın bu son komedisi, bir akşam yemeği davetine, konukların, bir gece önce gelmesiyle gelişen olaylarda “küçük şeyler” yüzünden yaşanan kimi beklenmedik değişimler ve ev sahipleri ile konukların içine düştüğü şaşırtıcı durumlar üzerine kurulu. “Yaşamın Üç Yüzü”, evrenin tüm gizlerine neredeyse ulaşmış insanoğlunun kendi doğası ile ne denli başedebildiği sorusunu çarpıcı ve eğlenceli bir biçimde sahneye taşıyor. Oyun,  15 -27 ve 30 Ocak  tarihlerinde saat 19:30’da İş Sanat’ta sahnelenecek.

Haberin Devamı

www.tiyatrostudyosu.com
İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ
İŞ KULELER 4. LEVENT
Gişe Tel: (0212) 316 10 83
www.iskultursanat.com.tr
Biletix Tel: 0 216 454 15 55
www.biletix.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!