Küçük hanımefendi 2006

Güncelleme Tarihi:

Küçük hanımefendi 2006
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 00:00

Ayhan Işık ve Belgin Doruk'un başrolde olduğu, gösterime girdiği 1961'de kapalı gişe oynayan "Küçük Hanımefendi" serisi yeniden çekiliyor. Digitürk-Sinematürk için çekilen "Küçük Hanımefendi 2006"da, bu kez başrolleri Tuba Ünsal ve Devrim Yalçın paylaşıyor.

Haberin Devamı

Nejat Saydam’ın Yeşilçam klasikleri arasına giren "Küçük Hanımefendi" serisi, yeniden filme alınıyor. "Küçük Hanımefendi 2006"nın başrollerini Tuba Ünsal, Devrim Yalçın ve Haktan Pak paylaşacak.

Ayhan Işık, Belgin Doruk, Sadri Alışık ve Avni Dilligil’in rol aldığı, gösterime girdiği tarihlerde kapalı gişe oynayan, daha sonra da defalarca televizyonda yayınlanan "Küçük Hanımefendi" (1961) ile "Küçük Hanımın Şoförü" (1962) filmlerinin senaryoları günümüze uyarlandı. Digitürk-Sinematürk için çekilen "Küçük Hanımefendi 2006" adlı televizyon filminde bu kez başrolleri Tuba Ünsal, Devrim Yalçın ve Haktan Pak paylaşıyor.

Müge Turalı yapımcılığında, yönetmen Sabri Saydam ve genel koordinatör Sanlı Saydam’ın katkılarıyla hayata geçirilen projede rol alan diğer isimler, Ahmet Uz, Yıldırım Öcek, Betül Arım, Cengiz Küçükayvaz, Miraç Eronat, Deniz Özerman, Nevin Efe ve Suavi Eren. Film, kasımda Sinamatürk’te gösterilecek.

Haberin Devamı

ÖLSEM DE GAM YEMEM ARTIK

Filmde Belgin Doruk’un "Küçük Hanımefendi" karakterini canlandıracak olan Tuba Ünsal, teklifi düşünmeden kabul ettiğini söylüyor. Görüşmenin ilk yarım saati içinde teklife "evet" dediğini belirten Ünsal, "Böyle bir karakteri canlandıracağım için gururluyum. Belgin Doruk’un oynadığı Küçük Hanımefendi’yi canlandıracağım ya, ölsem de gam yemem artık" diyor.

Orijinal karakterlerden etkilenmemek için filmlerin orijinal versiyonlarını izlemediğini de sözlerine ekliyor Tuba Ünsal: "Oyunculuk anlamında etki altında kalmamak için, filmin orijinal versiyonlarını izlemekten kaçınıyorum. ’Çalıkuşu’nda da aynı şeyi yapmıştım. Aydan Şener’den etkilenmemek adına o diziyi de izlememiştim."

AYHAN IŞIK’IN ELİNE SU DÖKEMEM

"Küçük Hanımefendi 2006"da, orijinalinde Ayhan Işık’ın canlandırdığı Ömer rolünü üstlenen ve filmin hazırlık aşamasında 60’lı yıllara dair pek çok bilgi edindiğini belirten Devrim Yalçın, döneme hayran kaldığını vurguluyor: "O dönemin erkekleri çok beyefendi, kıyafetleri de inanılmaz hoşmuş... Artık kimse o kadar beyefendi, o kadar hanımefendi değil."

Haberin Devamı

Yalçın, ne oyunculuk ne de yakışıklılık anlamında Ayhan Işık’ın eline su dökebileceğini söylemeden de geçemiyor: "Keşke onun kadar yakışıklı, onun kadar yetenekli biri olsam..."

PROJE İÇİN VİYANA’DAN GELDİ

1991’den beri Viyana’da olan Haktan Pak, Türkiye’ye bu projede yer alabilmek için geldi. "Küçük Hanımefendi 2006"da Sadri Alışık’ın canlandırdığı Engin karakterini oynayacak olan Pak, "Bu filmi hayal meyal hatırlıyorum ama etkilenmemek adına izlemiyorum. Sadri Alışık gibi bir ustanın rolünü, onun yarısı kadar performansla bile canlandırsam yeter" diyor.

Pak’ın rolü kabul etmesindeki en önemli etken ise Devrim Yalçın: "Hırsız Var’da Devrim’le birlikte çalıştım. Onun bu filmde oynayacağını duyunca, rolü seve seve kabul ettim."

Haberin Devamı

Yalın’la mutluluğu buldum

Yalın’ın geçen hafta Kelebek’e verdiği röportajda ilişkilerini itiraf etmesinden sonra, Tuba Ünsal da sessizliğini bozdu: "Biz bu ilişkiyi hiç saklamadık, sadece teşhir etmekten kaçındık. Ben zaten şu ana kadar hiçbir ilişkimi saklamadım. Fakat ne hikmetse insanlar yine de kafalarına göre bir şeyler yazıp çizdiler. O yüzden bundan sonra konuşmayacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!