Kubilay gecelerde

Güncelleme Tarihi:

Kubilay gecelerde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2004 00:41

Tüm istediği Hande gibi sosyetik olmak

Tuğçe Kazaz-Kenan Doğulu aşkı bitti ama yankıları hálá sürüyor. Doğulu’yu üst düzey bir yöneticiyle aldattığı, Bülent Ç. adlı bu yöneticiyle bir Paris kaçamağı yaptığı, Wanna’da karşılaştığı sevgilisine ‘Kenan’la ilişkimi bitirdim’ dediği an sevgilisi tarafından da terk edildiği iddia edilen Kazaz’la ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü manken geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile Arto’nun sahneye çıktığı Şamata Bar’daydı... Duyduğuma göre Kazaz’ın tüm bu uğraşları sosyeteye girmek içinmiş! Hande Ataizi gibi sosyetik sevgililer sayesinde bu idealini gerçekleştirmek isteyen manken, Kenan Doğulu ile hayallerine ulaşamayacağını anlamış! Geçtiğimiz yaz sevgilisinin program yaptığı Bodrum Polo 13’te Esra Gürsoy, Emre Ergani, Gülay Kamaz gibi isimlerle samimi olup aynı ortamlarda eğlense de, bu ona yetmemiş. Ve cemiyet hayatının ünlü simaları tarafından kabul görmek için o camidan bir sevgilisi olsun istiyormuş.

Rita Fink mutlu

Eski mankenlerden Rita Fink, adını işadamı Ömer Dinçkök’le yaşadığı yasak aşkla duyurmuştu. O dönem Dinçkök kendisine ev tutmuş, ikili aleni bir şekilde beraberliklerini yaşar olmuştu. Üç yıl süren bu aşk, Ayşegül Dinçkök’ün evliliğine sıkı sıkıya sarılması üzerine noktalandı ve Ömer Dinçkök yuvasına döndü. Rita Fink de kendi yolunu çizdi... Şimdi son sevgilisi Vedat Benbanaste ile mutlu... Gece kulüplerinde görünmektense evde oturup DVD izlemek en büyük keyifleriymiş duyduğum kadarıyla da...

Burcu’nun menajeri

MOS Kuaför’ün ortağı Gülay Kamaz, menajerliğe soyundu. İlk olarak şarkıcı Burcu Güneş ile anlaşma imzaladı. Üstelik artık Güneş’in saçından kıyafetine kadar her şeyi o belirleyecek, yani şarkıcının image maker’lığını da yapacak. Modayı yakından takip eden Gülay Kamaz, bence de kendisine en uygun mesleği seçmiş oldu böylece.

Halas’ta davet

Monique-Ceri Benardete çifti önceki gece Fransız dostlarına Halas Yatı’nda bir davet verdi. Benardeteler, davete Paris’te yaşayan ve aralarında iş ortaklıklarının da bulunduğu dostlarının yanı sıra, İstanbul cemiyet hayatından da ünlü isimleri çağırdı. Kemal-Feryal Gülman, Leyla-Mehmet Gönyeli, Nihal-Mehmet Cansun ve Nursen Gündüz de konuklar arasındaydı. Nursen Hanım, davete kızı Çiğdem’le geldi. Çiğdem Gündüz saçları, kıyafet seçimi, duruş şekli, konuşma tarzıyla annesinin kopyası gibiydi. Bu arada bir de dedikodu vereyim; Çiğdem Hanım, eşinden boşandığından beri yalnızmış ve aradığı aşkı bulamamaktan şikayet ediyormuş.

Tercihleri Avant Garde Greek

Nişantaşı’ndaki Rum restoranı Avant Garde Greek, kısa zamanda en popüler mekanlar arasına girdi... İzzet Çapa’nın aşçısını ve mezelerini Yunanistan’dan getirttiği Avant Garde Greek’te yer bulmak için üç gün önceden rezervasyon yaptırmak şart. Sosyetik isimler özel günlerini, davetlerini burada vermek için birbirleriyle yarışıyor... İbrahim Kutluay ile sevgilisi Denet Şener’in de tercihi olan mekanda, gece yarısına doğru canlı müzik olduğunu da söyleyeyim.

Bahar günü kürk giydi

Ender Mermerci, geçtiğimiz günlerde Halas Yatı’nda verilen davetin sonunda iskelede gazetecilere poz verdi. Üzerinde, soğuk kış günlerinde bile giydiğini görmediğimiz bir kürk vardı. Ama nedeni çok geçmeden anlaşıldı. Ender Hanım, kısa süre önce ciddi bir soğuk algınlığı geçirmiş. Rahatsızlığın tekrarlamaması için tedbirli davranıyormuş. Bu yüzden kürküne sıkı sıkıya sarılmış böyle işte...

Bin dolara tanıtım

Metrocity adlı alışveriş merkezinde hafta sonu Neşe Erberk Model ajansı tarafından özel defileler düzenlendi. Podyuma çıkan güzeller arasında, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Noella çok ilgi çekti. Dergilere verdiği cesur pozlarla tanınan manken, defile başına 1000 dolar alıyor.

Sezen’ciler Metrosexual’de

Süzer Plaza’nın altındaki Metrosexuel, 7 Nisan’da ‘Sezen Aksu gecesi’ düzenliyor. Ünlü sanatçının hit parçalarının çalınacağı geceye Aksu’nun da gelmesi bekleniyor. Metrosexuel’in işletmecisi Ergun Yıldız, o gece konukları çeşitli sürprizlerle şaşırtacaklarını söylese de bu sürprizlerin ne olduğu konusunda ser verip sır vermiyor.

Alkaya Alman TV’sinde

Alman ARTE kanalı, İstanbul gece hayatını anlatan ‘İstanbul Night Life’ isimli bir belgesel hazırladı. Cuma akşamı yayınlanan belgesel için Taksim’deki BİLSAK Beşinci Kat adlı mekanı işleten oyuncu Yasemin Alkaya ile de bir röportaj yapıldı ve kulüp tanıtıldı. Bu arada Alkaya’nın ‘Beşinci Kat’ isimli bir de sinema filmi çektiğini duydum. Montaj aşamasında olan Alkaya, ‘Filmde Beşinci Kat’ın bir günü anlatılıyor. Tabi bunun içinde, müşteri ve personel hikayeleri de var’ diyor.

Teşekkürler Eraslan

Modacı Ahmet Eraslan, 2004-2005 koleksiyonunu Türk Kalp Vakfı yararına düzenlediği bir defileyle tanıttı. Ceylan Otel’de gerçekleştirilen, koreografisini Uğurkan Erez’in üstlendiği defilede 21 manken görev aldı. Defileyi Seyhan Sapmaz ile Semra Özal en ön sırada izledi. Defile sonunda Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, ünlü modacıya bir de teşekkür plaketi verdi.

Podyumda bir başka

Mango firması 2004 yaz sezonunun renkli giysilerini Markiz Buz’da düzenlediği bir defileyle tanıttı. Defilede görev alan Selin Toktay, günlük hayatta giymesi cesaret isteyen kıyafetleri ustalıkla sundu. Üç gece önce Beyoğlu sokaklarında elinde sigarasıyla dalgın dalgın yürürken görüntülenen manken, podyumda bambaşka bir kimliğe bürünerek, profesyonelliğini konuşturdu bir kez daha...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!