Kronik aşklar

Güncelleme Tarihi:

Kronik aşklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:00

Kimi ilişkiler yıllardır devam etmesine rağmen ne nikah masasına uzanıyor ne de sona ermek biliyor. "Kronik aşklar" diye tabir edilen bu ilişki türüne ünlüler dünyasında da sıkça rastlamak mümkün... Hafta Sonu dergisi, bu konuyu son sayısında sayfalarına taşıdı. İşte evliliğe de ayrılığa da yanaşmayan isimlere birkaç örnek...

ORHAN GENCEBAY-SEVİM EMRE

Arabesk müziğin babası olarak bilinen Orhan Gencebay, eski eşi Azize Gencebay’dan boşandığından beri Sevim Emre ile birlikte... 25 yıldır aynı evi paylaşan çift, nikah masasına oturma gereği ise duymuyor.

GÜLER YİĞİT-HALİL DEĞER

Sosyetenin ünlü simalarından Güler Yiğit’in ikinci eşi Muhtar Yiğit, 7 yıl önce hayata gözlerini yummuştu. Güler Hanım, bundan 1 yıl sonra Dr. Halil Değer’e gönül verdi. 6 yıldır birlikte olan çiftin mutluluğu dillere destan.

VERDA PENSO-ALPAY BAŞARAN

Akmerkez Home Store’un ortağı Levent Penso’nun kızı Verda, 3 yıl büyük aşk yaşadığı Nurettin Hasman’dan ayrıldıktan sonra Alpay Başaran’la birlikte olmaya başladı. 3 senedir devam eden ilişkide henüz evlilik yok...

TARKAN-BİLGE ÖZTÜRK

Tarkan ile Bilge Öztürk’ün beraberliği 4’üncü yılında ve sevgililer çok mutlu... Hiç kavga etmiyor, çok iyi anlaşıyor ama buna rağmen evlenmeyi de hiç düşünmüyorlar.

SERTAB ERENER-DEMİR DEMİRKAN

Sertab Erener, Levent Yüksel’den boşandıktan sonra yine müzisyen olan Demir Demirkan’la aşk yaşamaya başladı. İlişkilerinde 4’üncü yılı geride bırakan çift, evlenmeyi kesinlikle düşünmediklerini söylüyor.

SEZEN AKSU-ÖNDER FIRAT

Onların beraberliği yaklaşık 5 yıldır devam ediyor. Bu süre içinde birkaç kez ayrılmaya kalktılar ama şimdilerde sular durgun, sevgililer huzurlu. Zaman zaman evlenecekleri yolunda söylentiler çıksa da henüz bu konuda ciddi bir adım atılmış değil.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!