Kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Kötü gidişe dur demek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 12:57

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da, kulübün futbol şube sorumlusu Selami Soydan, yarın Bayrampaşa ile yapacakları maçı kazanarak kötü gidişe "dur" demek istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyükspor taraftarının takımını sonuna kadar desteklemesi gerektiğini belirtti. Kötümserliğin kendilerine bir şey kazandırmayacağını vurgulayan Soydan, şunları kaydetti:

"Bazı arkadaşlar halen nerede oynadıklarının farkında değil. Farkında oldukları zaman da çok geç olabilir. İnşallah akıllarını başlarına alırlar ve rakipler gibi mücadele eden bir hüviyete bürünürler. Böyle olursa Bozüyükspor ve futbolcuları hak ettiği yere gelir. Daha 28 maçımız var. Sağduyulu bir şekilde gereken hamleleri omuz omuza yapacağız. Bayrampaşa maçını kazanarak kötü gidişe 'dur" demek istiyoruz. Bu maçta taraftarımızın desteğiyle Bozüyük halkına bayram armağanı vermek istiyoruz."

Soydan, Bayrampaşa karşısına, 20 Yaş Altı Milli Takımında bulunan Muhammed Serdar Yazıcı ile sarı kart cezalısı Ogün Özcan'dan yoksun çıkacaklarını sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!