Korkmayacağız, saldıracağız ve başaracağız

Güncelleme Tarihi:

Korkmayacağız, saldıracağız ve başaracağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 00:50

Ay yıldızlıların kaptanı her yerde sürekli bu söylemi tekrarlıyor. Takımdaki her isimle tek tek ilgileniyor, gençlere tecrübesini aktarıyor.

Haberin Devamı

MİLLİ Takım kampında Arda Turan rüzgarı esiyor... Barcelona forması giyen yıldız oyuncu ay yıldızlıların sadece kaptanı değil, aynı zamanda neşe kaynağı ve ağabeyi konumunda da.. Sakatlanan Hakan Balta’nın kamptan ayrılmasıyla Milli Takım’da en tecrübeli isim konumuna gelen Arda, ipleri tamamen eline aldı.

DESTEK OLUYOR

İlk kez uluslararası bir turnuva deneyimi yaşayacak olan futbolculara, tecrübesiyle birikimlerini aktaran Arda Turan, Fatih Terim’in de en büyük yardımcılarından biri.Arda’nın Antalya’da, EURO 2016 üzerine kaptan olarak takım arkadaşlarına yaptığı konuşma şöyle:

ATEŞLEYİCİ

“Hiçbir rakipten korkmayacağız. Saldıracağız. Biz değil onlar bizden, Türkiye’den çekinecek. Rakiplerin üzerine gideceğiz. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Beraber oynamaktan, futboldan keyif alacağız.”Arda bu söylemlerini sürekli takıma tekrarlıyor. İdman sonrası soyunma odasında, oteldeki sohbetlerde ve otobüste sürekli başarıyı empoze ediyor. Kısaca kaptan, işini dört dörtlük yapıyor.

Haberin Devamı

Arda idmanda kırıp geçirdi!

İDMANLARIN neşe kaynağı olan Arda, herkese takılıyor. İşte, kaptanın esprileri...

- (Tuncay Şanlı’ya çalım atınca): Evet biraz da eğlenelim.

- (Tuncay Şanlı, Ozan’a faul yapınca):Tuncay Hocam listeyi aldın galiba.

- (Antrenmanda attığı bir pas sonrası):Sen hiç teşekkür etme Cengo.

-(Antrenmanda fotoğraf çekmek isteyen bir taraftar, basının önüne geçince):Amcacığım aman. Basın mensupları var. Bakın sizin haklarınızı da hemen korurum. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!