Körfezspor'un renkleri değişti

Güncelleme Tarihi:

Körfezsporun renkleri değişti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2011 17:05

Spor Toto 2. Lig takımlarından Körfezspor'un olağanüstü genel kurulunda, kulübün ismi “Kocaeli Futbol Kulübü (FK)”, kırmızı-beyaz olan renkleri ise yeşil-siyah-kırmızı olarak değiştirildi.

Körfez Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula, 105 delegeden, 65'i katıldı. Divan başkanlığını Nihat Gökbayrak'ın yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu ve bilanço okunarak, yönetim kurulunun ibrası gerçekleşti.

Genel kurulda, dernek tüzüğündeki değişiklik teklifleri ile yeni dernek tüzüğü taslağı görüşülerek, delegelerin oylamasına sunuldu. Kulübün isminin Kocaeli FK olarak, kırmızı-beyaz olan renklerinin ise yeşil-siyah-kırmızı olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Oylamada, kulübün logosunun da değiştirilmesi yönünde karar alındı.

Daha sonra, yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçilen genel kurulda, mevcut başkan İsmail Cenk Karaloğlu'nun hazırladığı yönetim kurulu aday liste oylandı. Oy birliğiyle kabul edilen listede, yönetim kurulunu şu isimler oluşturdu:

“İsmail Cenk Karaloğlu, Mehmet Şendoğan, Çetin Topal, Hüseyin Öztürk, Metin Oysu, İsa Yıldırım, Cihan Örgüç, İlker Ertuğ, Bilal Acar, Seyfettin Selim, Muhammed Çabuk, Oktay Köse, Ahmet Kulu, Cenap Şen, Hüseyin Durna, Fuat Ayar, Ayhan Turan, Hamit Akbulut ve Sertan Çelikten.”

Denetim kuruluna Bülent Gülal, Recep Şen ve Tuncay Tunç'un seçildiği genel kurulda, Mehmet Şendoğan, Osman Yurt ve Hamit Akbulut ise kulübü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu nezdinde temsil edecek delegeler olarak belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!