Konya Hakan'la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Konya Hakanla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 17:13

Konyaspor, geçtiğimiz sezon Kayserispor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Aslantaş ile 2 yıllığına anlaştı.

Daha önce prensip anlaşmasına varılan Hakan Aslantaş, kendisini yeşil beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, bir taraftanda yeni sezon için hazırlık çalışmalarına başlamak için kolları sıvadı. 29 Haziran Salı günü Konya'da toplanacak yeşil beyazlı futbolcular, ilk antrenmanlarını 30 Haziran Çarşamba günü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapacak. Konyaspor, ikinci etap hazırlıklarını 3-16 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam'da Patalya Otelde, üçüncü etap hazırlıklarını ise 18-30 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Lindabrunn kentinde gerçekleştirecek. Yeşil beyazlı ekibin, 12 günlük Avusturya kampı sırasında 4 özel karşılaşma oynaması planlanıyor.

Öte yandan geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan ve tedavisini ülkesi Norveç'te sürdüren Branimir Poljac'a ise şampiyonluk kupasının 16-18 Temmuz tarihleri arasında götürüleceği belirtildi. Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, "Yaklaşık 2.5 aylık bir süredir ülkesinde fizik-tedavi ve rehabilitasyon tedavisine devam edilen Branimir Poljac'ın, sağlık durumu her geçen günü daha iyiye gitmektedir. İki kolunu ve beline kadar olan bölümü hareket ettiren oyuncumuz, önce sağ ardından da sol bacağını hissetmeye başlamıştır. 25-29 Haziran tarihleri arasında kendisini Norveç'te tedavi gördüğü merkezde ve evinde ziyaret edecektik. Oyuncumuz Branimir Poljac, daha sağlıklı ve moralli bir şekilde bizi karşılamak istediğini belirterek ziyaretin ertelenmesini istedi. Yapılan görüşmelerde Branimir Poljac'a yapılacak ziyaretin tarihini 16-18 Temmuz olarak belirledik. Bu tarihler arasında Kulüp başkanımız, bazı yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımızdan oluşan bir grupla Norveç'e giderek söz verdiğimiz gibi şampiyonluk kupasını oyuncumuz Branimir Poljac'a, vereceğiz ve kendisini yakından görme imkanı bulacağız" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!