Kolu kanadı kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Kolu kanadı kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2010 00:00

Eskişehirspor maçında sakatlanan ve dün MR’ları çekilen iki futbolcunun sağ kasık adalelerinde ikinci derecede yırtık tespit edilirken sahalardan 4’er hafta uzak kalacakları açıklandı. Rüştü ve Tello’nun durumu ise ciddi değil.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlıklardan çektiği kadar... Devrenin son haftalarında yaşanan peş peşe sakatlıklarla zor durumda kalan siyah beyazlılarda aynı sıkıntı yeniden baş gösterdi. Geçen hafta yapılan idmanda sakatlanan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rodrigo Tabata’dan sonra Nihat Kahveci ve Matteo Ferrari’den gelen haberler can sıkıcı...
Siyah beyazlıların 2-0 geriden gelip 3-2 kazanarak şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma geldiği karşılaşmayı tamamlayamayan Matteo Ferrari ile Nihat Kahveci ile ağrıları olan Rüştü Reçber ve Rodrigo Tello’nun dün MR’ları çekildi.
İkinci derecede yırtık
Siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü ve sağlık kurulu başkanı Prof.Dr.Meten Düren, Matteo Ferrari ve Nihat Kahveci’nin sağ kasık adalelerinde ikinci derecede yırtık tespit edildiği ve her iki oyuncunun da sahalardan 4’er hafta uzak kalacağını açıkladı. Böylece Tabata’nın ardından bu iki futbolu da 3 hafta sonraki F.Bahçe derbisinde siyah beyazlı formayı giyemeyecek.
Rüştü ve Tello oynuyor
Nihat ve Ferrari’den gelen haberler siyah beyazlılarda şok etkisi yaratırken, Rüştü Reçber ile Rodrigo Tello’nun sakatlıklarının ciddi olmaması yüreklere su serpti. Prof.Dr.Mete Düren, dün MR’ları çekilen iki futbolcuda, maçta çarpışma ve darbeye bağlık eziklikler meydana geldiğini ve 2 Nisan Cuma günü Ankaragücü ile oynanacak karşılaşmada takımlarındaki yerlerini alacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Ferrari’siz 3 maç kaybettiler

BEŞİKTAŞ, bu sezon 2. kez ağır sakatlık geçiren Ferrari’nin yokluğunu arayacağa benzer. Ligin 17. haftasında BJK İnönü Stadı’nda Bursaspor’a 3-2 kaybedilen maçta gözünden sakatlanan İtalyan futbolcunun oynamadığı 7 karşılaşmada Beşiktaş 3 yenilgi alırken.  4 maçıda kazandı.

İŞTE O MAÇLAR

Eskişehir-Beşiktaş: 0-1 (Süper Lig)
Beşiktaş-Kasımpaşa: 1-3 (Tü. Kupası)
İstanbul BŞB-Beşiktaş: 1-0 (Tü.Kupası)
Beşiktaş-Konya Şeker: 4-2 (Tü. Kupası)
Antalya-Beşiktaş: 0-1 (Süper Lig)
Beşiktaş-G.Birliği: 4-1 (Süper Lig)
Gaziantep-Beşiktaş: 2-0 (Süper Lig)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!