'Kol kırılır yen içinde kalır'

Güncelleme Tarihi:

Kol kırılır yen içinde kalır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 22:58

HÜRRİYET Spor Müdürü Mehmet Arslan’a verdiği röportaj ile Galatasaray’ın Futbol Şubesi’ndeki görevinden ayrıldığını açıklayan Cüneyt Tanman’ın büyük yankı uyandıran sözleri sarı kırmızılı kulübe adeta bomba gibi düştü...

Haberin Devamı

“Ben yancı olmam. Artık yokum” açıklaması yapan Tanman, ayrılık sebeplerinden birisi olarak Başkan Dursun Özbek’in “Kampa sen gitme kardeşim Mehmet gidecek” çıkışının etkili olduğunu ifade etmişti.
G.Saray Kulübü’nde yönetim kurulunun kararı ile 1.5 ay önce Başkan Özbek’in Mali İşlerden Sorumlu danışmanı olarak göreve getirilen Mehmet Özbek’e dün ulaştık ve bu konu hakkındaki düşüncelerini sorduk.

İÇİMİZDE DEĞERLENDİRİRİZ

Sadece Hürriyet’e konuşan Mehmet Özbek, şunları söyledi...
- Cüneyt Bey’in kendi tasarrufudur. Kendi düşüncelerini söylemiş ve dile getirmiş. Kendisine verilecek cevabımız yoktur. Ben bu konuda yorum yapmıyorum. Biz bunu bünyemizde tartışırız.
- Bizim aldığımız Galatasaray terbiyesine göre, Galatasaray’ın sorunlarını kamuoyu önünde değil, kendi içimizde yönetim kurulu bünyesinde tartışmak gerekir. Kol kırılır yen içinde kalır.

Haberin Devamı

CÜNEYT TANMAN NE DEMİŞTİ?

-ARTIK A takım ile ilişkim olmayacak. Başkan Dursun Özbek bundan böyle kendisi müdahil olmak istedi. Hoca ile kendisi konuşacak.
-BAŞKAN Özbek bana, “Sen gitme kampa. Kardeşim Mehmet gidecek. Bu şekilde olacak” dedi. Ben yancılığı kabul etmedim.
-FONKSİYONUNUZ olmazsa, ancak görüntü verirsiniz. Prim konuşamayacaksam, topa girmeyeceksem, benim kampa gitmemim, görevi sürdürmemin bir anlamı yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!