Kocaman'ın istifasına ilk tepkiler

Güncelleme Tarihi:

Kocamanın istifasına ilk tepkiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 11:43

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman İstifa etti. İşte Kocaman'ın istifasına ilk tepkiler;

Haberin Devamı

Ali Şen;Gerekçelerini bilmem lazım ona göre açıklama yapacağım.

Ercan Saatçi; Bu gidiş normal el sıkışma olarak yapılmadı belliki. Bunun altında içsel nedenler var hem Aykut Kocaman'ın psikolojisi hemde Aykut ve bazı yönetiler arasında aba altına süpürülmüş bazı sorunlar bu sorunu doğurdu. Önemli olan Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe için en hayırlısı neyse onu diliyorum.


Altan Tanrıkulu; Ben Aziz Yıldırım'ın tarafındayım. Nedenini Cumartesi günü okursunuz.

Selçuk Yula; Cevap vermek için çok erken henüz. Aykut Kocaman istifasını verdi fakat yönetim henüz kararını açıklamadı. O yüzden karar açıklanmadan yorum yapmak için çok erken.

Haberin Devamı

Mehmet Demirkol; Görüş ayrılığı olduğunu düşünüyorum. Gün içinde de bir açıklama ve aydınlatma olacağını düşünüyorum.

Necil Ülgen; Benim hatırladığım Aykut Kocaman'ın bu Fenerbahçe'deki 2. istifası. İlki Aziz Yıldırım tarafından kabul görmemişti.

Bağış Erten; İstifa tek taraflı müessesedir. Kabul edilmeme konusu yoktur. Kararı Aykut Kocaman verecek. İstifa etmişse hangi menfaatler doğrultusunda olursa olsun bu şaşırttı. Kocaman'ın istifası ortada kriz olduğunu belirtir. Eğer spekülasyonlar doğruysa bu  olay Fenerbahçe'de iletişimsizliğin göstergesidir. Eğer bu gerçekse ve dün akşamki yönetim kurulu toplantısında  istifa etmesi sebep olarak  açıklanıyorsa Fenerbahçe'de özellikle Aziz Yıldırım'ın  iletişiminin sorunlu olduğunu belli eder. Eğer bu doğruysa herkes için sonun başlangıcıdır.


İSTİFA TWITTER'DA DA GÜNDEM OLUŞTURDU

@ysnkse
Aykut hoca uzun suredir sezon sonunda birakacagini ima ediyordu ancak transferler basladi kamp tarihini belirledi etmeyecek dedik

Haberin Devamı

@erhanunl
Şimdi Aziz Yıldırım'ı yerli hoca düşünürse ilk teklif götüreceği isim büyük ihtimalle Ersun Yanal olacak...

@esatdergi
maalesef haber doğru. veda en azından böyle olmamalıydı. yine kırılan kalpler.

@figencivan1
Dedimya istifa sinyallerini onceden verdi diye sow akil danismis hocam teklifler var kalayimmi gideyimmi diyebenim dururumum degiseblir demş

@ibrahimseten
Bu istifanın dönüşü yok.

@culcu1827
Futbolumuzda Haziran ayı çok hareketli geçecek gibi gözüküyor.Hadi hayırlısı..

@alicanstop
Bu saatten sonra dikiş tutmaz geri dönüş olmaz.

@lubeayar
3 temmuz'dan sonra öyle şeylere tanık oldum ki; aykut kocaman'ın yerine kimseyi koyamam.. onun vedası, beni değiştirir..

Haberin Devamı

@cempelister
Acikcasi dun toplantida yasananlari duyunca hadise bildigimiz istifalardan

@Sadikemal
Fenerbahçe'de değişmeyen tek şey; her an her şeyin değişeceğidir...


İSTİFALARA İLİŞKİN FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin henüz kendilerine ulaşan bir yazı olmadığını belirtirken, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ın istifasının ise kabul edildiğini bildirdi. Kulüp ayrıca başkan vekili Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Fenerbahçe Futbol A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklama şu şekilde:

"Yönetim kurulu başkan vekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Alaeddin Yıldırım görevinden istifa etmiş ve istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin henüz tarafımıza ulaşan yazılı bir bilgi yoktur. Bu konuyla ilgili gelişme olduğunda gerekli açıklama ayrıca yapılacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!