Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 14:09

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve son olarak da 'Kurt Seyit ve 'Şura'da rol aldıktan sonra bir süre ekranlara veda eden eski manken ve şimdilerde oyunculuk yapan Kıvanç Tatlıtuğ, yepyeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Aşk-ı Memnu” dizisinde canlandırdığı “Behlül” karakteri ile Türk halkının gönlünde taht kurmayı başaran ve ününe ün katan Kıvanç Tatlıtuğ, “Kurt Seyit ve Şura”da yaşadığı hayal kırıklığından sonra ekranlara bir süreliğine ara vermişti. Yakışıklı oyuncu, şimdilerde yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

2 Yıl Aradan Sonra Tekrar Ekranlara Dönüyor!

“Aşk-ı Memnu” ile popülerliği artan ancak “Kurt Seyit ve Şura”da hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, 2 yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönüyor.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda rol alacağı yeni dizi hakkında bilgiler gelmeye başladı. “Gümüş” dizisinde birlikte çalıştığı senarist Eylem Canpolat, Sema Ergenekon ile yeni bir projede bir araya gelecek olan Tatlıtuğ’un rol alacağı yeni dizinin adı belli oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yeni Dizinin Adı “Siyah Beyaz”

Ekranların sevilen yüzü ve genç kızların sevgilisi Kıvanç Talıtuğ’un rol alacağı yeni dizinin adı “Siyah Beyaz” olduğu öğrenildi.

Şubat ayından başlaması beklenen dizi, Star TV’de yayınlanacak. Bir roman uyarlaması olacak olan dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Tatlıtuğ’un dizide baş rolü paylaşacağı isim henüz belli olmadı.

Ekranlara ara verdiği dönemde kendisini otomobil modifiye işlerine kaptıran Tatlıtuğ, İzmit’te otomobiline 200 bin tl harcadı.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Eski manken olan ve şimdilerde oyunculuk yapan Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde, Adana’da dünyaya geldi.

Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelen Tatlıtuğ, 2002 yılında “Best Model of Turkey” ve ardından da “Best Model of the World” seçilmesiyle adını duyurmuştur.

Ancak popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak “Gümüş” adlı dizide canlandırdığı “Mehmet” karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından “Menekşe ile Halil” adlı dizide “Halil” karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan “Aşk-ı Memnu” ile yaptı. “Behlül” karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.

2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak “Ezel” dizisinde oynadı ve bu dizide “Sekiz” karakterini canlandırdı.

2011-2013 yılları arasında ise “Kuzey Güney” adlı dizide “Kuzey” rolünü oynamıştır. Son olarak “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Tatlıtuğ, şimdilerde “Siyah Beyaz” adlı yepyeni bir proje ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!