Kısmetse Olur'da birinci olan çift herkesi şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda birinci olan çift herkesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 10:51

Kısmetse Olur'da büyük final! Dün akşam yapılan Kısmetse Olur finalinde birinci olan çift belli oldu. Yapılan sms oylamasını sonucunda Kısmetse Olur'da en fazla oyu alan çift Eser ve Cansel oldu. Eser ve Cansel, ailelerinden dolayı evlilik teklifini reddettiler. Peki Kısmetse Olur'da evlenen çift hangisi oldu? İşte Kısmetse Olur finali..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 4 Temmuz 2016'da yayınlanan sezon finali bölümünde; SMS oyları ile sezonun birinci olan gelin ve damat adayının belirleniyor... Ayrıca evlenecek olan çifte karar veriliyor!

Kısmetse Olur'da büyük final gecesinde yaşananlar..

Kısmetse Olur'da heyecan dolu bir final akşamı yapıldı. Cansel ve Eser , Batuhan ve Nur, Hazal ve Emre son üçe kalan çift oldu.

KISMETSE OLUR'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Eser ve Cansel birinci olurken, Batuhan ve Nur ikinci Hazal ve Emre çifti ise üçüncü oldu. Eser ve Cansel çifti yarışmanın birincisi olup büyük ödülü almaya hak kazandı. Fakat şuanda evlenmek istemediklerini, ailelerinin şuanda evlilik istemediklerini düşünerek teklifi devrettiler..

Evlilik teklifi Nur ve Batuhan'a soruldu. Nur ve Batuhan evlenmeyi kabul ettiklerini belirttiler ve büyük ödüllerin sahibi oldular.

Haberin Devamı

Nur ve Batuhan Eylül ayının sonuna kadar evlenecekler.

KISMETSE OLUR SEZON FİNALİ İZLE

KISMETSE OLUR'DA HANGİ ÇİFTLER SMS OYLAMASINA KATILDI?

CANSEL  - ESER

EMRE - HAZAL

ERCAN - HANDE

TANKUT  - DANİELA

BATUHAN - NUR



 

BAKMADAN GEÇME!