Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte elenen yarışmacı..

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi İşte elenen yarışmacı..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 07:49

Kısmetse Olur evinde kimin elendiği Pazar akşam belli oldu. Kısmetse Olur’un Pazar akşamı yapılan final gecesinde kıyasıya bir rekabet vardı. Kısmetse Olur evinde en çok SMS birinciliği alarak izleyicinin gözdesi olan Nur Erkoç elendi. Nur'un elenmesinin ardından gözyaşları sel oldu..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da bu hafta heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Eve veda eden isim Nur oldu. Nur'un ayrılacağı haberi herkesi üzdü. Kısmetse Olur eleme gecesinde gözyaşları sel oldu. İşte Kısmetse Olur'dan son detaylar..

Nur’un elenmesiyle eve daha önce veda eden ve Tankut’la tanıma yolunda olan Daniela girdi. Daniela’nın tekrar eve girmesi, şuan evde Tankut’u tanımaya çalışan Cansu için tehlikeli olacak. Daniela ve Tankut’un hesaplaşması tüm haftaya damgasını vuracak. Nur Erkoç’un elenmesi üzerine hayranları  hayranları sosyal medyadan isyan etti.

 

NUR ERKOÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı. Nur Erkoç boşandığı eşinin adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. 23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

Kısmetse Olurda kim elendi İşte elenen yarışmacı..



Haberin Devamı

İŞTE KISMETSE OLUR'DA VEDA ANLARI


Kısmetse Olurda kim elendi İşte elenen yarışmacı..




KISMETSE OLUR DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Haberin Devamı

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

Kısmetse Olurda kim elendi İşte elenen yarışmacı..

KISMETSE OLUR 27.HAFTA FRAGMANI


 

BAKMADAN GEÇME!