Kısmetse Olur 97. bölümünde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 97. bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 11:14

Kısmetse Olur 12 Şubat 2016'da yayınlanan 97. bölümde evde sürpriz üstüne sürpriz yaşandı. Seyirciler hiç beklenmedik bir ilişkinin başlaması ile şoke oldular. Eski aşıklar yeniden bir araya mı gelecek? Acaba bu sürpriz çift kim? İşte; Kısmetse Olur 97. bölümde yaşananlar ve 97. bölüm fragmanı izle...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un dünkü programında gerilim dolu anlar yaşanmıştı. Mehtap ve Cansel birbirine girmişti. Daniela’ da kavgaya dahil olmuştu. Mehtap, Cansel’ in Eser evde yokken hamaratlık yaparak mantılar açmasını Emre’ ye yaramak için olduğunu iddia etmişti. Cansel ise buna büyük tepki göstermişti. Daniela’ da Mehtap’ a kıskanç olduğunu söylemişti. Bunların ardından evde gergin anlar yaşandı. Üçlü ciddi bir tartışma yaşadılar.

Mehtap, hız kesmeden Ceyda’ nın evden ilk ayrılışından sonra eski erkek arkadaşı ile bir klipte oynamasını açıklayarak yeni bir gerginlik yaşanmasına sebep olmuştu. Gelinler evine Adnan’ nın ağabeyi ve babasının gelmesini de fırsat bilerek Ceyda’ yı kötülemeye başlamıştı. Ancak, Adnan’ ın ağabeyi Ceyda’ ya sahip çıkmış ve kimseye laf ettirmemişti. Böylece Mehtap’ ın planı suya düşmüştü. Tıpkı ailesi gibi Adnan’ da Ceyda’ ya sahip çıkmış ve bunun problem olmadığını söylemişti.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 12 ŞUBAT 97. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KISMETSE OLUR 97. BÖLÜM FRAGMANI

Eski aşıklar Erdem ile Melis barışıyor mu?

Programın bugünkü bölümünde ise sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Gelinler evine gelen Erdem, Melis’ i çağırıyor. Bir anda evin tepesinden renkli balonlar yağmaya başlıyor. Güzel bir çelenk de getirilerek Melis’ e büyük bir sürpriz yapılıyor. Melis, tüm bunların karşısında şaşkınlık geçiriyor. Melis ve ev halkı bunları kimin yaptığını bulmaya çalışıyor. Erdem’ den şüpheleniyorlar ama Erdem yapmadığını söylüyor. Emre ise tüm bunları Erdem’ in hazırladığını söylüyor. Çift bir süre sonra dans ediyor. Ancak, barışıp barışmadıklarını programın bu günkü bölümünde öğreneceğiz.

Melis ve Ceyda yine tartışıyor...

Melis ve Ceyda arasında gerginlik sürüyor. Melis Ceyda’ ya: “Bu ajitasyonu bırak Ceyda, böyle yürümüyor işler.” diyor. Melis Ceyda’ nın ajitasyon yaptığını neden söylüyor? Ceyda’ nın Melis’ in bu sözleri karşısında tepkisi ne olacak? Acaba ikili yine birbirine girecek mi?

Mehtap, kime inandığı için pişman?

Nur ile bahçede dertleşen Mehtap: “Ben kendimden nefret ediyorum şu an, ona bu kadar inandığım için.” diyor. Mehtap, bu sözleri ile kimden bahsediyor? Mehtap’ ın güvenini boşa çıkaran o kişi kim?

Haberin Devamı

Boğaçhan ile Ayça romantik yemek yiyorlar…

Eve Selçuk’ un elenmesi ile gelen damat adayı Boğaçhan, Melis ile ilgileniyordu. Ancak programın bugün yayınlanacak olan bölümünde tüm dengeler bir anda değişmiş. Melis Erdem ile romantik anlar yaşamaya başlamış. Ayça ise Emre’ yii geri istiyor, eve Emre için gelen yeni gelin adayı Hazal ile ciddi sorunlar yaşamıştı. Ancak, bugün Boğaçhan ile birlikte romantik yemek yiyorlar. Acaba, Ayça Emre’ den, Boğaçhan ise Melis’ den vaz mı geçti? Artık birbirlerini tanıma yoluna mı girdiler? Bu yemeği yemelerinin sebebi ne? Yoksa evde tüm dengeler değişiyor mu? Bu soruların hepsinin cevapları programın bugün yayınlanacak olan bölümünde açıklanacak.

BAKMADAN GEÇME!