Kısmetse Olur 30 Mart bölümünde neler olacak? Emre ve Akın...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 30 Mart bölümünde neler olacak Emre ve Akın...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 12:03

Kısmetse Olur evinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen evlilik programının yeni tanıtımı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Kısmetse Olur 30 Mart bölümünde Emre ve Akın arasında sert diyaloglar yaşanırken; Rabia ve İlkay cephesinde sürpriz gelişmeler olacak. İşte, Kısmetse Olur yeni bölümünden ipuçları ve son yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un yeni bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları yayınlanan tanıtım fragmanıyla verildi. Dengelerin her an değişebildiği Kısmetse Olur 31 Mart fragmanında Emre ve Tuğçe arasındaki sürpriz yakınlaşmanın etkisinin sürdğü görüldü. Evde üç tane adayı olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde Tuğçe Yılmaz ile ilişki sinyali veren Emre ve Tuğçe'nin eski adayı Akın arasında tartışma çıkacak. Eve ilk girdiği günden bu yana sakin bir tavır sergileyen damat adayı sonunda tepkisini ortaya koyacak. Öte yandan yollarını ayırma kararı alan Rabia ve İlkay arasında yeni bir sürpriz yaşanacak.

KISMETSE OLUR TÜM FRAGMANLARI VE BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melis ve Kemal, baş başa dışarıya ödül gezisine çıkıyor. Romantik anlar yaşayan ikili arasında beklenmedik gelişmeler de yaşanıyor. Melis bir anda Kemal'a evlenme teklifi ediyor, Kemal büyük bir şaşkınlığa uğruyor! Peki Kemal, Melis'in evlilik teklifine ne cevap verecek? Öte yandan evde üç tane adayı olan Emre Ubeyli cephesinde şok bir gelişme yaşanıyor! Tuğçe, Emre'ye aday oluyor! Tuğçe'nin yaklaşımından rahatsız olmayan Emre ise ona yeşil ışık yakıyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!