Kısmetse Olur 28 Nisan bölümünde neler olacak? Melis'ten şaşırtan özür

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 28 Nisan bölümünde neler olacak Melisten şaşırtan özür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:21

Kısmetse Olur programı 28 Nisan bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Dünkü bölümde ani bir kararla ayrılan Onur ve Aycan çifti yüzük takıyor. İkilinin mutlu günlerine Nur ve Batu'nun da dahil olması Melis'i hüzünlendiriyor. Eski arkadaşlarını evde gören Melis, şaşırtıcı bir hamle yapıyor. İşte, Kısmetse Olur 28 Nisan bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 28 Nisan bölümü için geri sayım sürerken yayınlanan fragman heyecan yarattı. Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programının bugünkü bölümünde evin sevilen çifti Onur ve Aycan yüzük takıyor. Geçtiğimiz sezonun birincileri Nur ve Batu çifti Kısmetse Olur 28 Nisan bölümüne eve konuk olarak geliyor. İkiliyi görünce duygusalaşan Melis gözyaşlarını tutamıyor İşte, Kısmetse Olur 28 Nisan bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşanıyor. Evin sevilen çifltlerinden Onur ve Aycan'ın nişan yüzükleri takılıyor. Kısmetse Olur evinde heyecanlı ve romantik dakikalar yaşanmaya başlıyor. Onur ve Aycan'ın yüzüklerini takan sürpriz ismin diğeri de Nur ve Batu çifti oluyor. Uzun zaman sonra Nur'u gören Melis duygulanıyor. Geçen sezondan onlarla arası açık olan ve şimdi görünce bir anda eski günlerini hatırlayan Melis, Nur'dan özür diliyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kısmetse Olur'da bugün yayınlanan yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler art arda yaşanıyor, evde dengeler alt üst oluyor. Didem, son zamanlarda evde oluşturulan gruplardan Aycan ve Melis'in tepkisini çekiyor. Aycan, Didem'in birinci olamadığı zamanlarda bunu hazmedemediğini ve kim birinci olursa suratının asıldığını iddia ediyor. Bunun üzerine tartışan Aycan ve Didem arasındaki sorun Onur'a da yansıyor. Melis ise bu durumun sebebi olarak Didem'i görüyor ve Onur ile Aycan aşkını bitirmeye çalıştığını söyleyince ortalık karışıyor.  Onur, gelinler evine gelerek Aycan'la yaşadığı tartışma sonrasında "Bitti, tamam, bitti" diyerek evden ayrılıyor. Aycan gözyaşlarına boğuluyor. 

Haberin Devamı

Öte yandan Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından Nur ve Batu canlı yayınla programa katılıyor. Nur ve Batu çifti evde en çok Aycan ve Onur aşkını beğendiklerini dile getiriyorlar. Bunun üzerine ise Aycan, az önce Onur'la ayrıldıklarını açıklıyor ve ikili şoka giriyor. Evde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor ve günlerdir tartışan İlkay ve Melis aşkında büyük bir sürpriz yaşanıyor. İlkay, Melis için özel hazırladığı sürpriz sırasında ona evlenme teklif ediyor. İlkay'ın evlilik teklifi karşısında gözyaşlarını tutamayan Melis ne yapacak? İlkay'ın evlenme teklifini kabul edecek mi?

BAKMADAN GEÇME!