Kısmetse Olur 17 Mayıs fragmanında yüzükler atılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 17 Mayıs fragmanında yüzükler atılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 12:36

Kısmetse Olur 17 Mayıs fragmanı yayınlandı. Artık Kanald.com.tr üzerinden yayınlanan programın yeni bölüm fragmanına Melis ve İlkay’ın tartışma sahnesi damga vurdu. İlkay’ın ailesinin tanışmaya gelmemesi üzerine Melis, herkesi şok edecek bir karar aldı. İşte, Kısmetse Olur 17 Mayıs fragmanı ve yeni bölümün detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde şaşırtıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hafta için her gün yeni bölümleri, cumartesi günü ise haftanın finaliyle izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde yine tansiyon yükseliyor.

İlkay, Melis'in ailesiyle tanışmaya gidiyor ancak işler pek yolunda gitmiyor! İlkay'ın ailesi tanışmaya gelmiyor ve Melis, yüzüğü çıkarıp atıyor! Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Melis'in ailesi İlkay'la tanışıyor. Tanışmaya ailesiyle gelmesi beklenen İlkay, tek başına gelince olanlar oluyor. Melis, annesinin neden gelmediğini soruyor ve istemedikleri için gelmediklerini düşündüğünü söylüyor. Melis, ailesinin yanında yüzüğü çıkarıp İlkay'ın yüzüne atıyor ve İlkay evi terk ediyor. Teyzelerinin müdahalelerine rağmen giden İlkay, şimdi ne yapacak? Melis'in ailesi bu durum karşısında nasıl bir tavır alacak?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 17 MAYIS FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adım adım büyük finale giden Kısmetse Olur’un son bölümünde yeni damat adayı Murat ve Emre arasında tartışma çıktı. Murat, programa Tuğçe için başvurduğunu ve Emre'yle olan ilişkilerini sağlıksız bulduğunu söyleyince olanlar oldu. Emre, Murat'a çok sert bir şekilde karşılık verdi. Murat'la yaşadığı gerginliğin üzerine gelinler evine giden Emre, burada da Tuğçe ile kavga etti. Emre ve Tuğçe ilişkisinde ipler kopma noktasına geldi. Emre'nin hasta olmasına rağmen teknede olmasına kızan Tuğçe, bunun hesabını sordu. Tuğçe'nin ilişkisi olduğunu bile bile yine de beğenisini söyleyen Murat'a bir tepki de Adnan'dan geldi.

KISMETSE OLUR'U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KISMETSE OLUR CANLI OLARAK NASIL İZLENİR?

Kısmetse Olur yeni bölümleri ile Hafta İçi Her Gün, Haftanın Finali ile Her Cumartesi saat 12.30'da sadece kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur yeni bölümleri ve Haftanın Finali, bundan böyle sadece kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur evinin nabzını, hafta içi her gün ve her cumartesi 12.30'da canlı yayınla kanald.com.tr'de tutabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!