Kıskanmayın

Güncelleme Tarihi:

Kıskanmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1997 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

G.Saray'ı İsviçre ve Amerika'da adım adım izledim. Bir futbol takımının nasıl hazırlandığını gözlemledim. Tek kelimeyle adam gibiydidiler. Herkesten uzak, yanlız bir sezon için gerekli olan tüm çalışmaları yaptılar. Fatih Terim, önce fizik- kondisyonunu artırdı, sonra da bıkmadan, usanmadan yeni oyun sisteminde tüm futbolcuları ile tek tek ilgilendi.

Dün gördük ki, her şey mükemmel. Sıkılmadan yapılan paslar, ayağa oynanan toplar, defanstaki anlayış, orta sahadaki ileri gidip, gelmeler... Kısacası hepsi vardı. Fatih Terim, çok isteyeni olmasına rağmen genç evladı Fatih'i bırakmadı. Ne kadar haklı olduğu da ortaya çıktı. Bakırköy'e kiralık olarak verilen bu futbolcu dün aslan gibiydi.

Hagi için bir iki söz söylemekte yarar var. Sen bu takımın babasısın. Genç arkadaşlarına örnek olman lazım. Yapılan her harekete el kol hareketi yapman doğru değil. Daha dikkatli olmalısın. Çünkü herkes senin gibi usta değil. Gençlere saha içinde moral vermen gerekir. G.Saray'da bir de Hakan Şükür ile İlie yer alsaydı, neler olurdu kim bilir. Sarı kırmızılı takımda kadro geniş, rekabet fazla. Rekabetten galip çıkan forma giyecek. Bu da dünyanın en güzel olayı. Genç futbolcular hem para kazanacak, hem de şöhret olacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!