Kişiye özel stil

Güncelleme Tarihi:

Kişiye özel stil
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nasıl giyinmek istiyoruz? Leopar veya dalmaçyalı kıyafetleri niye bu kadar rağbet görüyor, insan niye bir köpek gibi görünmek ister? Kilolu insanlar için giyinmek niye bu kadar zor, bu haksızlık değil mi? Giyim tarzı karakteri nasıl yansıtır? Hangi kıyafetle hangi bara gidilir? Her ay ayrı bir keyifle okunan İstanbul Life Dergisi’nden Seda Zobaroğlu, bu soruların yanıtını sizler için sordu.

MELİH ÇARDAK

‘‘Yılan pantolonumla kobra gibiyim.’’

Yılan pantolon, transparan gömlekler, metal aksesuvarlar ve enteresan ayakkabılar birleşince şık ve cesaretli. Aslında saçı da var. ‘‘Gündüzleri uzun pardesüler, püsküllü veya kafa kalıbıma tam oturan bereler takıyorum.’’

AYLİN UZUNLAR

Haftanın rüküşü mü?

Geçen haftalarda Hıncal Uluç tarafından haftanın rüküşü seçildi. Ayakkabısı ne renkti türünden bir yaklaşımı anlamak gerçekten güç. ‘‘Birinci dereceden yakın olduğumuz için değil, alay konusu kırmızı çantama gerçekten inanıyorum. Tek derdim bu kostümlerle sevdiğim İstanbul sokaklarında dolaşamamak.’’ (Ne dersiniz, gerçekten şık değil mi?)

ASLI AKINCI

İkinci elde yeni bir dükkanın sahibi

‘‘Tarzım kesinlikle rahat, özellikle spor, elbette enerjik ve her daim atletik. GSF’de resim okuyorum (hafif çatlak gibi). Kendim gibilerle buluştuğum mekanlar Captain Hook, Godet ve Magma türü yerler. Müziğim ska, elektronik, bir de Oi...’’

BERİN YAVUZLAR

‘‘Şişmanız, haklıyız, kazanacağız!’’

‘‘Yahu en beğendiğim kıyafetlerin niye daha büyüğü yok? Geniş kıyafetlere ihtiyacım var diye erkek gibi giyinmek çok saçma. Dikkat çekici şeyler giymeye bayılıyor.’’ (Kıyafetlerini şeker aksesuarlarla tamamlıyor.)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!