Kirsten Dunst dört yıllık sevgilisinden ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Kirsten Dunst dört yıllık sevgilisinden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 12:02

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan dünyaca ünlü 33 yaşındaki aktris Kirsten Dunst, ani bir kararla 31 yaşındaki erkek arkadaşı, aktör Garrett Hedlund'la yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Dört yıldır mutlu bir birliktelikleri olan ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan ünlü oyuncu Kirsten Dunst ile Los Angeles'ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Garrett Hedlund ayrıldı.

US Weekly'nin haberine göre en son 2016 Altın Küre Ödül Töreni'nde elele görülen ve çok mutlu olduklarını söyleyen çift, hayranlarını şoke etti.

Dunst ve Hedlund, 2010 yılında 'On the Road' filminin setinde tanışmışlar ve 2012'den bu yana ayrılmaz bir ikili olmuşlardı.

 

'BEBEK MODUNDAYIM' DEMİŞTİ

Kirsten Dunst dört yıllık sevgilisinden ayrıldı

 

Dunst, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eski sevgilisi hakkında şunları söylemişti: 'Aynı yaşlardaydayız, geçmişimizde birbiriyle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bu yüzden onu ailem gibi hissediyorum. Dahası, bu aralar tam bebek modundayım çünkü çok yakın iki arkadaşım hamile kaldı. Bence 33 ilk bebeğe hamile kalmak için çok uygun bir yaş.' 

 

Haberin Devamı

Kirsten Dunst dört yıllık sevgilisinden ayrıldı

 

Kirsten Dunst, daha önce verdiği bir röportajda da maskülen erkeklerden hoşlandığını itiraf etmişti: 'Sanırım eski kafalı biriyim. Daha çok akşam yemeğini ısmarlayan ve bindiğiniz arabanın kapısını açan tipte erkekleri seviyorum. Maskülen olan erkekler daha çok ilgimi çekiyor'.

Kirsten Dunst; 2004 yılında ünlü aktör Jake Gyllenhaal'la iki yıl birlikte olmuştu. Dunst'ın 2007 yılında ise Razorlight grubunun solisti Johnny Borrell'la 2007 yılında yedi ay süren bir ilişkisi olmuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!