Kırşehirspor'da teknik direktör krizi

Güncelleme Tarihi:

Kırşehirsporda teknik direktör krizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 11:15

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırşehirspor, son 3 haftada anlaştığı üçüncü teknik direktör Sinan Özdoğan ile de yollarını ayırdı.

Kırşehir ekibi, 3 hafta önce anlaştığı teknik direktör Avni Okumuş'un görevi bırakması üzerine Ali Uçar'ı bu göreve getirmişti. Uçar'ın da takımla yollarını ayırmasının ardından Sinan Özdoğan ile anlaşan Kırşehirspor, Özdoğan'ın da istifasıyla bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı.

Sinan Özdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bazı fikir ayrılıkları nedeniyle takımdaki görevini bırakmak zorunda kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Çok sevdiğim Kırşehirspor'daki görevimden istifa ettim. Alt yapısında ve A takımında forma giydiğim, ilk antrenörlük kariyerimde şampiyonluk yaşadığım Kırşehirspor'dan, Başkan İbrahim Kaya ile yaşadığımız fikir ayrılığından dolayı istifa ederek ayrıldım. Özellikle benim istediğim oyunculara başkanın soğuk bakması, ayrıca tesiste yaşanan başta yemek gibi sorunların giderilmemesi, istifamın bazı nedenleridir. Gönlümüz Kırşehirspor'un başarılı olması ve liglerde var olmasıdır. Bizden sonra gelecek arkadaşlara ve futbolcu kardeşlerime başarılılar dilerim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!