Kırmızılar paramparça oldu

Güncelleme Tarihi:

Kırmızılar paramparça oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 17:33

Premier Lig’in 5. haftasında Liverpool'u konuk eden Tottenham, mücadeleyi 9 kişi tamamlayan "Kırmızılar"a acımadı ve sahadan net bir skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Maça çok hızlı başlayan Tottenham, 7. dakikada Modric'in mükemmel golüyle öne geçti. Liverpool, golden sonra da etkili oyununu sürdüren Kuzey Londra ekibi karşısında 28. dakikada 10 kişi kaldı.

 

12. dakikadan sarı kartı bulunan Adam, Parker'a yaptığı hareket sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

 

İlk yarıyı 1-0 geride ve 10 kişi kapatan "Kırmızılar", 63. dakikada bir kişi daha eksildi. 36'da ilk sarı kartını gören Skrtel, Bale'e yaptığı hareketin ardından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Liverpool'u 9 kişiyle mücadele etmek zorunda bıraktı.

 

Haberin Devamı

9 kişi kalan rakibi karşısında oldukça rahatlayan Tottenham, 66. dakikada Defoe'nin bireysel çabası sonucu attığı şık golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golün 2 dakika sonrasında Defoe'nin çektiği şutu elinden kaçıran Reina'nın hatasını affetmeyen Adebayor, ilk kez Tottenham taraftarının karşısına çıktığı maçta golünü attı ve skoru 3-0 yaptı.

 

Kalan sürede oyunu istediği gibi yönlendiren Kuzey Londra ekibi, 90+3'te kendisinin ikinci golünü Liverpool filelerine gönderen Adebayor'la skoru belirledi ve sahadan 4-0 galip ayrıldı.

 

Peş peşe 2. galibiyetini alan Tottenham, 4 maç sonunda puanı 6'ya yükseltirken; üst üste 2. yenilgisini alan Liverpool ise 5 maç sonunda 7 puanda kaldı. (Tottenham’ın ilk haftadaki Everton maçı ertelenmişti)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!