Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayımlandı: Mesude öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayımlandı: Mesude öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 12:38

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Fragmana Eylül'ün hastane koridorundaki gözyaşları ve çığlıkları damga vurdu. Pazartesi günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde Kemal'i öldürmek isteyen Mesude bıçaklanmış, final bu sahneyle yapılmıştı. Kırgın Çiçekler yeni fragmanı Mesude'nin durumuna dair ilk tüyoyu verdi. Peki, Mesude ölecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanından detaylar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanındaki sahneler duygu seli yaşattı. Dizinin son bölümünde intikamını almak için geri dönen Kemal ve Mesude yüzleşti. Final sahnesinde yaşanan arbede Mesude'nin bıçaklanmasıyla son buldu. Olaylı son bölümün ardından yayımlanan Kırgın Çiçekler 77. bölüm fragmanı ise 'Mesude öldü mü?' sorusuna neden oldu. Annesiyle son konuşmasını hatırlayan Eylül'ün gözyaşları, Mesude'nin durumunun iyi olmadığını düşündürdü. Kemal katil mi oldu? Mesude ölecek mi? Güney annesine açtığı davadan vazgeçecek mi? İşte, tüm bu soru işaretlerinin yanıt bulacağı Kara Sevda yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal'in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek istedi. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ettiler. Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmedi. Kızlar Songül'e kına gecesi yaptı ancak eğlenceli başlayan kına gecesi evin taşlanması nedeniyle kabusa döndü. Kemal, Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol buldu Mesude, Eylül'ü korumak için Kemal'e tuzak kurdu ve ikili yeniden karşı karşıya geldi. Son bölüm finalinde Eylül, Serkan’ın Cemre’den hoşlanmaya başladığı gerçeğiyle yüzleşmenin acısını yaşarken; Kemal ve Mesude yüzleşti. Yüzleşmenin sonunda Mesude bıçaklandı.

 

BAKMADAN GEÇME!