Kırgın Çiçekler 92. yeni bölüm fragmanında Kader ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 92. yeni bölüm fragmanında Kader ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 15:05

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. 9 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 92. bölümle ilgili çarpıcı gelişmeleri gözler önüne seren fragmana Kader'in bıçaklandığı anlar damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Kader ve Meral ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler 92. bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dün akşam yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Finalde Güney ve Songül arasındaki kriz damga vurdu. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Kader ve Meral ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölüme dair detaylar!

Kırgın Çiçekler dizisi daram yüklü sahneleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizinin son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Sadri, Ejder ve Macide'nin ilişkisini öğrenir. Eylül ve Büşra hiç beklemedikleri bir tehlikenin ortasında kaldı. Songül ve Güney arasında kriz büyüdü. Sevdiği adamın kendisinden utandığını öğrenen Songül, Güney'i evden kovdu. Hem ikilinin hem de diğer karakterlerin neler yaşanacağını merak eden dizi takipçileri Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanıyla çok daha büyük krizlerin sinyalini aldı.

Haberin Devamı



Eğlenceli görüntülerle başlayan Kırgın Çiçekler 92. bölüm fragmanında zor günler yaşayan Nazan’a miras kalıyor. Güney ve Songül arasındaki kriz büyüyor, ikilinin bağları kopma noktasına geliyor. Öte yandan gerçekleri bir şekilde öğrenen Kader, Meral’in kapısına dayanıyor. Meral’i baygın bir şekilde bulan, Meral ne olduğunu anlayamadan Ejder tarafından bıçaklanıyor. Peki Meral ve Kader ölecek mi? Güney- Songül evliliği bitecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!