Kırgın Çiçekler son bölümde kızlar organ mafyasının eline düştü | Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölümde kızlar organ mafyasının eline düştü | Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 09:46

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dram yüklü dizinin dün akşam yayınlanan son bölümü ardından izleyiciler bu sorunun yanıtını arıyor. Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümünde Defne'nin annesiyle tanışmak isteyen kızların hayatı büyük bir tehlike altına girdi. Organ mafyasının eline düşen kızlar kurtulacak mı? Yeni bölümde neler olacak? Tüm bu soruların yanıtı Kırgın Çiçekler 87. bölümünde netleşecek.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Dün yayınlanan son bölümde Meral’in Kadere gerçekleri söyleyip söylemeyeceğini büyük bir merakla takip eden dizi takipçileri, final sahnesiyle büyük bir şok yaşadı. Kırgın Çiçekler son bölümde DNA testinin yapılmasına karşı çıkan Macide, Sadri’nin ölümüne sebep oldu. Defne’nin annesini bulma çabası ise kızları kötü bir sürprizle karşı karşıya getirdi. Defne’nin annesiyle tanışmaya giden kızlar ise organ mafyasının eline düştü. Organ mafyasının eline düşen kızların akıbetini sorgulayan kızlar yeni fragmanı merak ediyor. Peki, yeni bölümde kızlar organ mafyasının elinden kurtulabilecek mi? Kırgın Çiçekler 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kırgın Çiçekler son bölümde aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmekteydi. Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak istedi. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıydı. Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar aldılar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye attı.

BAKMADAN GEÇME!