Kırgın Çiçekler 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Büşra ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Büşra ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 09:24

Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin bu akşamki bölümünde Eylül'ün intikamını almak isterken kendilerini büyük bir tehlikenin içerisinde bulan kızlar yaşama tutunma mücadelesi verirken; ablasının yaşadığını öğrenen Büşra korkunç bir kaza geçirecek. İşte, Kırgın Çiçekler 83. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 83. bölümünde çarpıcı gelişmeler yer alıyor. Gaz odasında kalan kızlar ölüm kalım savaşı verirken; Büşra'yı görmek isteyen Eylül, kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Ablasının yaşadığını öğrenen Büşra, korkunç bir kaza geçiriyor. Kırgın Çiçekler 83. bölümünde Eylül’ün yaşadığı ortaya mı çıkacak? Kaza geçirdiği görülen Büşra ölecek mi? Kırgın Çiçekler 83. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları detayda!

Kemal kızları boş odaya kilitleyip, içeri gaz vererek kaçar. Kızların kurtulmak için tek umutları Nazan'dır… Kızların Kemal'i öldürdüğünü sanan Nazan panikle kaçmaktadır. Zehra, kilitlendiği odadan çıkınca Songül'ün Güney'e yazdığı mektubu bularak soluğu Selin'in kapısında alır. Selin'le mektup karşılığı bir anlaşma yapar. Kemal, Metin'i kaçırmak için Feride ve Toprak'ın kapısında nöbet tutmaktadır… Eylül, Büşra'yı görmek isteyince Kemal'le burun buruna gelir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızlar, Eylül'ü kaybetmenin acısıyla perişan haldedir. Kemal'in Eylül'ü takip etmek için yurttan bir kıza para verdiğini öğrenerek deliye döndüler. Selin, Güney'le barışmak için Zehra'nın kapısını çaldı. Kemal, Eylül'ün ölüm haberini gazetelerden öğrendi. Metin'i alıp kaçmak için fırsat kollarken, kızlar ondan intikam almak için her şeyi yapmaya hazırdı. Güney'i korumak isteyen Songül, onu korumak adına bir oyun yaptı. Duydukları ve gördükleri karşısında kahrolan Güney, her şeyden habersiz yaşadıklarını sindirmeye çalışırıken; Songül, Kader, Meral ve Cemre kendilerini tehlikeye atarak Kemal'e tuzak kurdular ancak Kemal'in son hamlesiyle kendilerini ölümün kıyısında buldular.

BAKMADAN GEÇME!