Kırgın Çiçekler'de Eylül gerçekten öldü mü? Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçeklerde Eylül gerçekten öldü mü Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 10:03

Kırgın Çiçekler dizisi dün akşam 81 .bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dram yüklü sahneleriyle ekran başındakileri hüzünlendiren Kırgın Çiçekler’in son bölüm finalinde başrol karakterlerinden Eylül’ün ölümü şok etkisi yarattı. Şaşırtıcı final ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Ölüm sahnesine rağmen Eylül'ün yaşadığı umudunu taşıyan izleyiciler, 82. bölüm fragmanını merak ediyor. Peki, Kırgın Çiçekler 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin dün akşam ekrana gelen 81. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kemal, Büşra'yı serbest bırakarak Eylül'ü ve peşinden gelen Kader'i rehin alarak ortadan kayboldu. Nazan'ın kolejde hademe olarak işe başlayacak olması ise Defne'yi çılgına çevirdi. Kemal, Eylül'e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyledi. Çaresiz kalan Eylül'ün kendisini uçurumdan attığı anlar nefeslerin tutulmasına sebep olurken; final sahnesi ekran karşısındakileri de derinden etkiledi. Eylül'ün ölüm sahnesiyle son bölüm finalini yapan Kırgın Çiçekler'in yeni bölümü için heyecan dorukta! Eylül'ün gerçekten ölüp ölmediğini merak eden izleyiciler, 82. bölüm fragmanını araştırmaya başlandı. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Kemal, Büşra'yı serbest bırakarak Eylül'ü ve peşinden gelen Kader'i rehin alarak ortadan kaybolur. Sadullah'ın ölümünden Songül ve Güney'i suçlayan Zehra, evinin masraflarını çocuklara yükler. Yiyecek ve paraları olmayan Songül ve Güney çok zor durumdadır. Herkes panik halde Eylül ve Kader'i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıkar. Nazan'ın kolejde hademe olarak işe başlayacak olması Defne'yi çılgına çevirir. Kemal, Eylül'e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyler. Eğer karşı koyarsa Kader ölecektir…

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü. 

 

BAKMADAN GEÇME!