Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanında şok: Eylül öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanında şok: Eylül öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 15:16

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal tarafından kaçırılan Eylül ve Kader’in akıbetini merak eden izleyiciler, Kırgın Çiçekler 81. bölümünden gelen görüntülerle büyük bir şok yaşadı. Kız kardeşini kurtarmak için kendisini feda eden Eylül ölecek mi? Güney cezaevine mi girecek? İşte, Kırgın Çiçekler 81. bölüm fragmanı ve yeni bölüm ipuçları detayda!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyicilerine çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. 24 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler’in 81. bölüm fragmanında Nazan ve Eylül tartışması kötü bitiyor. Gönül, babasını kaybetmenin şokunu atlatamadan Güney’in polisler tarafından götürülmesiyle bir darbe daha alıyor. Yeni fragmanda en dikkat çeken sahne ise Eylül – Kemal cephesinden geldi. Kemal tarafından kaçırılan Eylül canından mı olacak? Güney cezaevine mi girecek? Arabanın çarptığı Nazan ölecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler 81. bölüm görüntüleri ve son bölümde yaşananlar!

SON  BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı olur. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü. 

BAKMADAN GEÇME!